Joj, Ero, smešan si! Opet nam prosipa lovačke priče! Evo šta je radio Maci, umesto svojoj ženi!

Razvezao jezik

Joj, Ero, smešan si! Opet nam prosipa lovačke priče! Evo šta je radio Maci, umesto svojoj ženi!

Nakon što je napustio rijaliti Parovi, Era se požalio na svoje četvrto učešće u ovoj vrsti programa. A o otkrio je neke interesantne trenutke
Objavljeno:

Folk pevač Andrija Era Ojdanić koji je noćas napustio vilu Parova, pošto je zamolio glasače da ne glasaju za njega zbog zdravstvenih problema, izjavio je da mu nikad u životu nije bilo teže. Najveći švaleri srpske estrade! Dok su suprugama pričali da ih vole, drugim ženama pravili decu! - Meni je ovo bio četvrti rijaliti, ali nijedan mi nije pao teže nego Parovi. Dvadeset nedelja totalne izolacije. Videli ste unutra šta se dešava, sačuvaj bože. Prvi sam ustajao, a poslednji legao. Nijedan prekršaj nisam napravio, pa nijednom nisam bio u takozvanoj “zelenjari” ili brvnari gde sklanjaju po kazni takmičare. Ne znam im ni ulicu ni broj. Još jednom sam dokazao da mogu da se nosim sa momcima od 20 i 40 godina – kaže Era.

Printscreen/ Youtube
Pevač se tokom boravka u luksuznoj vili Parova žalio na pritisak koji mu je skakao i do 185 sa 105. - Sve je to od silnog sedenja. Onaj sto ubija. Najgore mi je padalo to sedenje za stolom, a videli ste psihoterapiju. Stalne svađe, galama, vređanja, tuče. Divim se sebi kako sam to izdržao. Od 1965. godine sam sa narodom i u narodu i nikada mi nije bilo gore – priča Ojdanić i ističe da je posebno emotivno ganut što su sve žene plakale za njim kada je napustio rijaliti. A da je bio omiljen, posebno u očima Mace Diskrecije imali smo prilike da vidimo u nekoliko navrata
Printscreen
- Plakali su i muškarci kada sam izašao. To je dokaz koliki sam ja džentlmen. Sa Macom sa bio u istom krevetu više od četiri meseca. Pa sa ženom nisam toliko spavao. Baš je fina, par puta se trzala i koprcala u snu pa mi zadala udarce kolenima u grudi. Ali sve se dobro završilo – naveo je pevač. Krajem novembra pevačica Marina Cvetković Barbi optužila ga je da ju je silovao dok je bila pod dejstvom lekova za spavanje.
- To je bila čista gluma. Čuo sam se sa njom pre pola sata, zvala me da dođem u Kruševac. Zamolila me da je "silujem" da bi se čulo za nju. Ništa se nije desilo, to je bio dogovor da bi žuta štampa pisala i o njoj - ispričao je Era. (Espreso.co.rs / Pulsonline.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.