NA SLOBINE OČI LUNA ZAVODILA DRUGOG ZADRUGARA: Da li to ona tera inat?! (VIDEO)
Foto: Printscreen/you tube

Situacija se zahuktava

NA SLOBINE OČI LUNA ZAVODILA DRUGOG ZADRUGARA: Da li to ona tera inat?! (VIDEO)

Okrenula novi list prema njemu trudi se da bude hladna i distancirana.

Objavljeno:

Nakon burnih svađa Luna Đogani i Slobodan Radanović stavili su tačku na svoju višemesečnu vezu koja se od početka do kraja odvijala pred kamerama. Nakon raskida su ostali u dobrim odnosima, pa i danas pričaju, gledaju se i smeškaju jedno drugom.

Iako je bio na korak do pomirenja sa ženom Kristinom Kockar, do toga nije došlo, pa se Luna ponadala da će dati drugu šansu njihovoj vezi. Međutim, pevač je rešio da izađe sam iz rijalitija, iako je javno priznao da voli blogerku. Ona je tada okrenula novi list prema njemu, pa se trudi da bude hladna i distancirana.

Luna Đogani u zagraljaju Milana Miloševića
Luna Đogani u zagraljaju Milana Miloševića foto: Printscreen/youtube

Izgleda da joj u tome odlično ide, pa je tako tokom rođendana Ane Korać zavodljivo igrala sa novinarom Milanom Miloševićem, dok je Sloba sve to iz prikrajka posmatrao. Izgledao je besno i ljutito, a Đoganijeva se nikada nije bolje provodila.

S obzirom na to da su se oko gluposti često svađali, nismo sigurni koliko će ovo pevač istolerisati, jer iako zvanično nisu zajedno, i više je nego očigledno da je ljubomoran na svakog ko priđe Luni. Šta će se dešavati tokom žurke i narednih dana ostaje nam da vidimo.

Kako je izgledao ovaj zavodljivi ples pogledajte u video-prilogu ispod teksta.

(Espreso.co.rs/Pink.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.