ŠOK NAD ŠOKOVIMA! Proglašen novi vođa Zadruge zbog koga se ne piše dobro ni Kiji, ni Luni ni Slobi! (VIDEO)
Foto: Printscreen

gde njega nađe?!

ŠOK NAD ŠOKOVIMA! Proglašen novi vođa Zadruge zbog koga se ne piše dobro ni Kiji, ni Luni ni Slobi! (VIDEO)

Zadrugar se zabezeknuo kada je čuo odluku izbačene ukućanke, pljesnuo rukom o lice, a onda se obratio stanarima Bele kuće

Objavljeno:

Tokom prethodne noći odlukom glasova publike "Zadrugu" je napustila, po drugi put, Zorana Stefanov. Ona se pozdravila sa svojim cimerima i zaputila se put studija gde ju je sačekala Dušica Jakovljević.

U studiju je Pinkova zvezda podelila sa voditeljkom svoje mišljenje o zadrugarima i ostavila pismo u kome je imenovala novog vođu.

- Pozdrav zadrugari, moja misija u ovom rijalitiju je završena. Držite se. Za gazdu postavljam Slobu, dobro razmislite ko je omiljeni - napisala je Zorana u poslednjem pismu.

Teodora Džehverović je svoj mandat predala Slobodanu Radanoviću koji se zabezeknuo kada je čuo Zoraninu odluku, pljesnuo rukom o lice, a onda se obratio stanarima Bele kuće.

- Hvala ti u svakom slučaju. Šta sad - rekao je kroz smeh Sloba i poručio zadrugarima da je sastanak završen.

Sada nam ostaje da saznamo ko će biti njegova omiljena osoba odnosno da li će izabrati suprugu Kristinu Kockar ili bivšu devojku Lunu Đogani.

Bonus video

LETO JE ZA NJU POČELO: Anastasija se pojavila u maloj crnoj haljini, a onda se skinula u bikini! Sve gori od njenog vrelog tela!

(Espreso.co.rs/ Pink)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.