Matora RASKRINKALA Lunin plan: Blogerka počela da se pravda pa IZBILA SVAĐA! (VIDEO)
Foto: Printscreen/Youtube/Zadruga Official

HAOS SE NASTAVLJA

Matora RASKRINKALA Lunin plan: Blogerka počela da se pravda pa IZBILA SVAĐA! (VIDEO)

Razočarana Matora je siktala na sve cimere i jadala im se

Objavljeno:

Nakon što se sinoć u Beloj kući dogodila svađa između Andrijane Radonjić i Sanje Stanković, Jovana Tomić Matora je bila vidno potrešena zbog toga što se njenoj devojci slošilo. Ono što joj je naročito zasmetalo je nije naišla na podršku svojih cimera.

Naime, ona je prekorela Lunu Đogani što nije saslušala ono što ima njena cimerka da kaže i na taj način pokaže razumevanje za novonastalu situaciju, jer je ona ta koja se trudila da uz nju bude kada joj je teško.

- Luna mi je prijatelj, a nije me saslušala nijednu reč koju smo Sanja i ja pričale. Kakav prijatelj? Ne zanima te šta Sanja priča o njenom životu, ti si samo pričaš, a ona se trese. Vas su zanimale samo vaše priče - prebacivala je Matora Luni.

- Šta ste se svi urotili protv mene, šta je sa vama? Ja ti se kunem da ti imaš ozbiljan problem - odbrusila joj je blogerka.

- Kad hoćeš da čuješ šta pričaju Kija i Sloba ti mene ućutkuješ, a kada Sanja priča o svom životu ti pričaš - besnela je Jovana.

Razočarana Matora je siktala na sve cimere i jadala im se. Nakon toga se požalila i Slobi Radanoviću da je razočarana ponašanjem njegove bivše devojke i njega.

Negativna atmosfera se širila Belom kućom, a u svađu su ušle i Luna,Teodora Džehverović i Anđelo Ranković. Naime, pevačica je prebacila blogerki što ju je nazvala "devojkom lakog morala" i što ju je ocinkarila zbog poziva. Đoganijeva je prihvatila svoju grešku i priznala da se kaje.

Prethodno veče je bilo kobno za većinu zadrugara, a kakva atmosfera je vladala u ranim jutarnjim časovima u Beloj kući, pogledajte u narednom video-snimku.

(Espreso.co.rs/Pink.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.