DRAMA U ZADRUZI: Luna doživela panični napad pa PALA U NESVEST!
Foto: Printscreen Youtube

neverovatno

DRAMA U ZADRUZI: Luna doživela panični napad pa PALA U NESVEST!

Kraj rijalitijia dočekali u lošem psihičkom stanju

Objavljeno:

Turbulentna osmomesečna romansa je i te kako ostavila traga na Luni Đogani i Slobi Radanoviću, pa su tako od nasmejanih i vedrih mladih ljudi sam kraj rijalitija "Zadruga" dočekali u veoma lošem psihičkom stanju, da je u jednom momentu pevač čak udarao pesnicama u sve pred sobom, a zatim seo na pod i na ivici suza molio za psihijatra.

Slično je doživela nedavno i Luna, koja je toliko plakala da je naposletku počela da se trese, govori nepovezano, sve dok naposletku nije ostala bez svesti.

Njen otac Gagi Đogani je, gostujući u emisiji "Magazin In", se sa očevidnom potištenošću u glasu prisetio ovog momenta.

Luna Đogani i Gagi Đpgani
Luna Đogani i Gagi Đpgani foto: Printscreen Youtube

- Moje dete je doživelo panični napad u "Zadruzi". To je bilo strašno. Ne možete ni da zamislite kako sam se osećao gledajući to. Strašno je šta rijaliti uradi od čoveka - rekao je Gagi, a zatim otkrio nešto što do sada nije bilo poznato javnosti.

- Ja znam kako je to. I ja sam jednom u životu doživeo panični napad. Svako ko je prošao kroz to zna koliko je to strašno. Jako je teško gledati rođeno dete kako toliko pati i ne moći da mu pomogneš. Hteo sam da preskočim zidove "Zadruge", da uđem tamo i da joj pomognem, da je utešim, ali sam bio bespomoćan - završio je priču Đogani.

(Espreso.co.rs/Srbija Danas)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.