HAOS U ZADRUZI: Đekson opet na ivici okršaja, reagovalo obezbeđenje! (VIDEO)
Foto: Printscreen/Youtube/Zadruga Official

nastavlja se

HAOS U ZADRUZI: Đekson opet na ivici okršaja, reagovalo obezbeđenje! (VIDEO)

Ukućani su komentarisali odnos Andrijaninog oca Duška Radonjića sa Đerićem, a svoj stav iznela je i Zorica Marković koja godinama poznaje ovog bivšeg zadrugara

Objavljeno:

Zadrugari su u toku "Igre istine" ušli u veliku polemiku zbog pevačice Andrijane Radonjić. Dok su neki komentarisali kako se Andrijana promenila zbog veze sa Nemanjom Đerićem Đeksonom, drugi su pričali kako je Radonjićeva potpuno ista osoba.

Ukućani su komentarisali odnos Andrijaninog oca Duška Radonjića sa Đerićem, a svoj stav iznela je i Zorica Marković koja godinama poznaje ovog bivšeg zadrugara.

- Ovo što ću reći nema veze sa Duškom, da li smo u nekoj priči ili nismo. Izneću svoje mišljenje kao zadrugar! Andrijana se promenila dosta od oktobra meseca, ali to je njeno pravo. Ova priča cela koja se zavrtela oko klipa ide jedino Đeksonu u prilog, Andrijani nikako. Sve te žene sa kojima si bio prijatelj nisu Andrijana, one su dva različita sveta! Andrijana nikada neće imati s*ks u rijalitiju! - rekla je Zorica.

Duško je pre nego što je izašao napolje pričao sa mnom i on zna da je ja volim - izjavio je Đekson.

U jednom trenutku Teodora Džehverović, koja je vođa ove nedelje, rekla je kako ova tema oko Đeksona i Andrijane predugo traje i da je vreme za sledeće pitanje u "Igri istine". To se nije svidelo Đeriću koji je počeo da se svađa sa Teodorom, a onda se posvađao i njenim dečkom Anđelom Rankovićem.

Zbog njihove svađe odmah je uletelo obezbeđenje, a u svoju raspravu Anđelo i Đekson umešali su i Lepog Miću sa kojim je Đerić imao sličnu situaciju noć ranije kada je zadrugarima bio pušten snimak iz hotela gde su glavni akteri bili Nemanja i Andrijana.

Ja rekao: "Što ste započeli temu", on udara po stolu! Besni lik! Teodora je započela ovo, ovaj (Anđelo) lupa nešto po stolu. Mića kuva priču! - govorio je Đekson.

- J*bao ti Mića majku u pi*ku! Pi*ka li vam materina ona smrdljiva! J*bem li vam majku! To je pi*ka! Pi*ka raspala! Ovde ti zavodiš red! - vikao je Mića. Zadrugarima je u četvrtak veče pušten i video-snimak vrele akcije Andrijane i Đeksona, koji su bili veoma bliski u "Hotelu Zadruga", što je pokrenulo mnoge teme i svađe kako nakon puštenog klipa, tako i sinoć u toku "Igre istine".

U video-prilozima ispod pogledajte kako je sve izgledalo, kao i šta se dešavalo nakon ove svađe.

(Espreso.co.rs/Pink.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.