LUNA DOBILA DIREKTIVU OD ANABELE: Gordana Džehverović progovorila o KONFLIKTU koji je imala s pevačicom (VIDEO)
Foto: Printscreen Youtube

SUKOBILE SE

LUNA DOBILA DIREKTIVU OD ANABELE: Gordana Džehverović progovorila o KONFLIKTU koji je imala s pevačicom (VIDEO)

Luna i Teodora bile u bliskim prijateljskim odnosima kada su ušle u najgledaniji rijaliti, ali su se zbog blogerkine izdaje distancirale jedna od druge

Objavljeno:

Gordana Džehverović ustala je vidno raspoložena, a prvu jutarnju kafu popila je sa cimerkom, Zoricom Marković.

Njih dve su započele jedan neobavezan razgovor, a onda su se dotakle teme o Luni Đogani. Naime, Goca je u javnosti dugo skrivala u kakvom je zapravo odnosu sa njenom majkom, Anabelom Atijas, a onda je otkrila i da su zbog svojih ćerki upale u žestoki konflikt.

Džehverovićka je ispričala kako je Anabela prozvala Teodoru Džehverović zbog nečeg što njena ćerka nije izgovorila, a onda joj je se ona i te kako suprotstavila.

Goca se poverila cimerima o konfliktu koji je imala s Anabelom Atijas
Goca se poverila cimerima o konfliktu koji je imala s Anabelom Atijas foto: Printscreen Youtube

- Dobila direktivu od mame da se skloni od Teodore, zato što se pričalo o Ćazimu to i sad kao da ne bude blizu nje, ona ku*vetina, a gledaj šta se sa njom dešava. Zaljubila se u oženjenog čoveka. Kako si smela bre? Ti ćeš u zauzetog da se zaljubljuješ. Šta bih ja sad trebalo da kažem? Pre Nove godine Anabela mi je poslala poruku: "Čula sam da ulaziš u rijaliti, samo reci Teodori da ne priča kako se Luna drogira i da se je*e za pare". Srela sam je za Novu godinu, ja sam joj prišla i pitala sam je: "Ko si ti da prozivaš moje dete?" Moje dete je prolilo suze zbog nje, a zbog Lune nije niko. Kao nju novinari zvali, ma daj - ispričala je Goca.

Anabela je dala Luni direktivu da se kloni Teodore
Anabela je dala Luni direktivu da se kloni Teodore foto: Printscreen Youtube

- I onda se ona pita zašto diraju decu. Što si je poslala ovde? Ja sam gledala Zadrugu na početku, ja toliku histeriju nisam videla u životu. Luna plače kod Teodore, hoće da bude sa Slobom. Kukala je ko da umire neko. Isto i za onog konobara, tako riba prilazi frajerima po klubovima. A Đekson je kao teši, ma daj, kakvo je to drugarstvo - rekla je Zorica.

Podsetimo se da su Luna i Teodora bile u bliskim prijateljskim odnosima kada su ušle u najgledaniji rijaliti, ali su se zbog blogerkine izdaje distancirale jedna od druge. Ona je tada odala tajnu Drvetu mudrosti da je pevačica imala odnose sa svojim dečkom, Anđelom Rankovićem, što je nju mnogo razočaralo.

Zorica i Gordana su dugo razgovarale, a šta su još izjavile pogledajte detaljno u nastavku.

(Espreso.co.rs/ Pink.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.