KIJA NIKAD NIJE BILA OVOLIKO POVREĐENA! Sloba joj je definitivno sad SLOMIO SRCE i više NEMA NADE ZA NJIH! (VIDEO)
Foto: RTV Pink printscreen

zadruga

KIJA NIKAD NIJE BILA OVOLIKO POVREĐENA! Sloba joj je definitivno sad SLOMIO SRCE i više NEMA NADE ZA NJIH! (VIDEO)

Sad je sve konačno jasno u ljubavnom trouglu

Objavljeno:

Kija Kockar i Sloba Radanović su se sinoć žestoko posvađali u rijalitij Zadruga, a u raspravu se umešala i Luna Đogani. U toku svađe Kija je rekla Slobi kako je sve upropastio i kako je najveću štetu naneo njihovim porodicama.

U jednom trenutku Kija je rekla Slobi i kako joj je negativno pričao o roditeljima Lune Đogani, a sada drugačije priča o njima. Kristina je poručila Slobodanu i kako može slobodno da nastavi dalje, ali sa svojom devojkom i njenom porodicom.

Luna Đogani se zatim posvađala sa Kijom, a blogerka joj je rekla kako može da je naziva "ljubavnicom", ali ne i da spominje njene roditelje. Posle nekoliko minuta posvađali su se i Sloba i Luna, a Đoganijeva je rekla Radanoviću kako se sve svađe dešavaju zbog njega.

Posle ove rasprave Kija je sedela sa Anom Korać i Sanjom Stanković na klupi u dvorištu, a tom prilikom ova zadrugarka rekla je cimerkama koliko ju je suprug ponovo povredio i da joj je veoma teško što boravi sa suprugom i njegovom novom izabranicom pod istim krovom.

- Bila sam stvarno spremna da mu oprostim, da sve bude kao pre, da ništa ne spominjemo i onda se desi ovo... Toliko mi se zgadio! Toliko sam se razočarala! Osećam se kao na početku kada se desilo. Ja sam čista pred sobom, mirna, pokazala sam više nego što je trebalo! Krivo mi je što znam koliko sam htela da oprostim, toliko sam htela to da zaboravim, htela sam sa njim da provedem ceo život, da po svaku cenu sačuvamo svoj brak. On se ponaša prema meni kao da sam njegova ljubavnica, a ne žena... Koliko to boli! Ponovo mi se zgadio! - izjavila je Kija.

Kristinu je najviše povredilo kada je videla snimak na kom su Slobodan Radanović i Luna Đogani zajedno u spoljnjem kupatilu.

Pogledajte sve:

(Espreso.co.rs/Pink)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.