SLOBINA PORODICA KIJI ZAMERILA ZBOG SVADBENE TORTE: Njena majka sada otkriva o čemu se zaista radi (VIDEO)
Foto: Printscreen Youtube

ČULI SMO I DRUGU STRANU

SLOBINA PORODICA KIJI ZAMERILA ZBOG SVADBENE TORTE: Njena majka sada otkriva o čemu se zaista radi (VIDEO)

Sloba je jednom prilikom u rijalitiju sasuo Kiji sve u lice

Objavljeno:

Kristinina majka, Nada Zeljković, tokom gostovanja u rijalitiju otkrila je javnosti nepoznate detalje vezane za svadbu svoje ćerke i Slobe Radanovića.

Porodica pevača je u više navrata pomenula tortu koja je bila poslužena na njihovoj svadbi, a sada je majka Kije Kockar odlučila da progovori o svemu.

Slobina i Kijina svadbena torta
Slobina i Kijina svadbena torta foto: Printscreen Youtube

- Kristina ne jede torte osim te plazma torte koja je bila na njenoj svadbi. Meni je malo degutantno da pričam o njihovom braku kao da on počinje od te torte. Čuvena "afera torta". Kristina je htela da na svadbi bude ta jedna torta i ja sam je u tome podržala. Nas dve smo zajedno organizovale tu njenu svadbu. Njihova veza, odnosno celokupni brak, bio je pet godina. Njen brak je počeo onog trenutka kad je ona počela da živi sa njim. Torta može da se zanemari, brak je počeo pre pet godina - rekla je Kristinina majka.

Podsetimo, Sloba je jednom prilikom u rijalitiju sasuo Kiji sve u lice.

- Ti isti moji roditelji su na dan naše svadbe i pre toga tebi napravili tortu ovakvu! Tvoja kompanije, avion, Etihad... da bi tebi udovoljili! Je l' se ti sećaš te torte?! Posle si zabranila da se unese ta torta na svadbu, tako da nemoj da mi pričaš o poštovanju molim te - rekao je tom prilikom pevač.

Pogledajte šta je Kijina majka rekla o "aferi torta":

(Espreso.co.rs/ Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.