PRAVE OZBILJNE PLANOVE: Kija i Sloba kupuju nekretninu u Beogradu?! (VIDEO)
Foto: Printscreen Youtube

VIŠE SE NE ZNA KO ŠTA RADI

PRAVE OZBILJNE PLANOVE: Kija i Sloba kupuju nekretninu u Beogradu?! (VIDEO)

Tokom sinoćnjeg gledanja snimaka sa Kristininog rođendana, Slobinog ogovaranja Gagija Đoganija i Anabele Atijas, stavljena je tačka na njegovu vezu sa Lunom

Objavljeno:

Nakon što su u emisiji priznali da se i dalje vole, bračni par Kija Kockar i Slobodan Radanović zapao je u još jednu krizu.

Po povratku u Zadrugu, Sloba je poklonio svojoj bivšoj devojci, Luni Đogani, čokoladu, nakon čega je nastao opšti haos.

Kija je nakon toga doživela nervni slom i tražila je papire za razvod braka, a Sloba se izgleda posle nekoliko dana ponovo promenio i shvatio kakve je izjave davao i šta je radio. Tokom sinoćnjeg gledanja snimaka sa Kristininog rođendana, Slobinog ogovaranja Gagija Đoganija i Anabele Atijas, stavljena je tačka na njegovu vezu sa Lunom.

Luna i Sloba po ko zna koji put stavili tačku na svoju vezu
Luna i Sloba po ko zna koji put stavili tačku na svoju vezu foto: Printscreen/Youtube/Zadruga Official

Sloba se tako danas ponovo posvetio svojoj Kiji i trudio se celog dana da uspostavi kontakt sa njom. Nakon njenog negodovanja ipak je popustila, pa su zajedno čitali čestitke.

- Osoba koju su tvoji prijatelji hteli da mi nabace kao da me je hvatao za dupe na sopstvenoj svadbi... Koliko je to jadno - prokomentarisala je Kija čestitku koju je dobila.

- Ko je hteo da ti nabaci? - upitao ju je Sloba.

- Tvoj drugar najbolji, Zoran, to ćemo tek da rešimo kad izađemo. I za Vićentija i za drugog čoveka u vladajućoj stranci - rekla je Kockareva. Kija i Sloba su nakon toga promenili temu za razgovor, pa su se dotakli stana u kojem su po svemu sudeći pre živeli, s obzirom na to da su gledali fotografije koje su nastale u njemu.

- Ovaj stan nije imao ni 20 kvadrata - rekao je Sloba.

- Osamnaest kvadrata, ako ćeš tačno - ispravila ga je Kija.

- Ako je on koštao 28.000, koliko je to onda kvadrat - 1.200? - pitala je Kija Slobu.

- Soma i po - izračunao je Radanović. Zatim je Kristina ispričala svom suprugu kako ona misli da je najbolje živeti u Beogradu:

- U, pa skupo je to. Najbolje bi bilo da se kupi taj, kupi se i negde drugde da se živi, taj se izdaje, i od njega se plaćaju dažbine. Mama će mi naći neki stan, ona se razume u to. Kad dođem u Zrenjanin, ona redovno sedi u fotelji i kaže "evo, maštam koji ću stan kupiti u Beogradu, ona je sigurno najupućenija u to" - rekla je Kristina.

Luna sve vreme sedela sama u dvorištu, a nema sumnje da će se još svašta dešavati kada je reč o ljubavnom trouglu.

(Espreso.co.rs/ Alo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.