DA LI SE SEĆATE LIKA KOJI SA KOJIM JE MARIJA ANA PREVARILA FILIPA? Peks sada smuvao jos jednu FILIPOVU BIVŠU, a tek kad saznate koju - SRUŠIĆETE SE (FOTO)(VIDEO)
Foto: Printscreen/Youtube/Zadruga Official

auuu

DA LI SE SEĆATE LIKA KOJI SA KOJIM JE MARIJA ANA PREVARILA FILIPA? Peks sada smuvao jos jednu FILIPOVU BIVŠU, a tek kad saznate koju - SRUŠIĆETE SE (FOTO)(VIDEO)

Nekoliko dana nakon gostovanja u emisiji Televizije Pink na njegov šarm pala je bivša učesnica "Zadruge"

Objavljeno:

Nedavno je u emisiji Dušice Jakovljević "Porodice zadrugara" gostovao Predrag Čanović, poznat pod nadimkom Peks, koji je prijatelj Filipa Đukića i koji je u studiju u Šimanovcima govorio o svom odnosu sa Marijom Anom Smiljanić, ali i o svim ostalim učesnicima "Zadruge".

On je javnost zainteresovao prvo zbog toga što je kao Filipov drug bio sa njegovom devojkom Marijom Anom dok je on bio u Zadruzi, a onda i svojim gostovanjem u Šimanovcima.

Njegovi iskreni komentari i oprečni stavovi podigli su ogromnu prašinu na društvenim mrežama, a sada je ponovo dospeo u žižu javnosti uplovivši u vezu sa bivšom učesnicom "Zadruge", i to ni manje ni više nego Filipovom bivšom!

Reč je o Anđeli Veštici, koja se svojevremeno u Beloj kuči poljubila sa Đukićem. Ona nije odolela Peksovom šarmu i britkom jeziku, pa je ubrzo nakon emisije sa njim stupila u kontakt, a potom i u romansu, što dokazuju i snimci na njenom Instagramu, gde se vidi kako se ljube.

Anđela i Peks nisu krili emocije
Anđela i Peks nisu krili emocijefoto: Printscreen Instagram

Podsetimo, za vreme Peksovog gostovanja u emisiji Televizije Pink Veštica je fotografisala TV, objavila fotografiju i napisala "Veliki aplauz za ovog dečka", što jasno ukazuje na to da joj je odmah te večeri zapao za oko.

Da li je ovo samo kratkotrajna avantura ili ne, videćemo
Da li je ovo samo kratkotrajna avantura ili ne, videćemofoto: Printscreen Instagram

Bonus video

JECAJI ISPRATILI SINANA U LOZNICU: Izgubili smo velikog prijatelja i umetnika... Čim mi je Sabina javila DOLETEO SAM U STAN

(Espreso.co.rs/Pink)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.