OTKRIVAMO ZAŠTO SE SLOBINA I KIJINA PORODICA NE TRPE: Kijina majka je ponižavala Slobinu dok je bila čistačica kod nje u restoranu
Foto: Printscreen Youtube

sada je sve jasno

OTKRIVAMO ZAŠTO SE SLOBINA I KIJINA PORODICA NE TRPE: Kijina majka je ponižavala Slobinu dok je bila čistačica kod nje u restoranu

Draginja ne podnosi Kiju zbog majke

Objavljeno:

Rođaka Slobodana Radanovića koja živi i radi u Beogradu, za Svet je otkrila pravi razlog što porodica Radanović nikad nije prihvatila Kristinu Kockar.

- Nadica, Kijina majka, već 30 godina radi kao konobarica u restoranu gde je Slobina majka Draginja bila spremačica pre nego što su se njihova deca zavolela. Njihov loš odnos zapravo je tada počeo jer je, navodno, Nadica kao konobarica ponižavala Draginju koja je bila klasa ispod nje. Pričaju da je Nadica svima izigravala neku veliku gazdaricu. Da se razumemo, Nadicu zaista svi poštuju kao odličnu radnicu, ali kažu da se nekada prema zaposlenima ponašala i kako ne treba. Njen život bio je posvećen poslu pa je očekivala da se i ostali zaposleni tako postave, a Draginja to nije htela pa su se stalno svađale - otkriva Slobina rođaka i nastavlja:

Slobina majka ne podnosi Kiju zbog Nadice
Slobina majka ne podnosi Kiju zbog Nadicefoto: Printscreen

- Kada je Draginja otišla u penziju i kada joj je sin doveo Kristinu u kuću, njoj je pozlilo. Smatrala je da je Kristina, kao i njena majka, puna sebe, što se kasnije i dokazalo. Nikada nije htela da ide sa Slobom na porodična okupljanja jer je to za nju bilo smaranje. Uvek se osećala netrpeljivost Draginje prema Kiji i Nadici i zato i dan-danas nije za to da se Sloba vrati zakonitoj ženi. Draginja često kaže da je i Luna Đogani bolja samo da se ne pomiri sa Kijom. Spremna je da posle svega u porodicu primi Lunu, samo da Kiju više ne vidi očima.

Nadica Zeljković pak ne želi da otkrije detalje sukoba sa Draginjom:

Nadica nije u kontaktu sa Slobinom majkom
Nadica nije u kontaktu sa Slobinom majkomfoto: Printscreen

- Jeste, radile smo zajedno, ali nećuu ništa o tome da pričam. Ona je žena bolesna, u penziji je i ne želim da joj remetim zdravlje. Dve radnice se svađaju na poslu, zamislite! Ako je to jedini problem u našoj zemlji, onda blago nama. Ja sam uvek bila odgovoran i dobar radnik, a što se tiče Draginje, ne viđam je od kada je u penziji niti smo u kontaktu.

Bonus video

BILA JE POPULARNA PROŠLE DECENIJE, A ONDA NESTALA SA SCENE: Sada je Slađana Ivanišević zapevala Marijin hit i svi su ZANEMELI!

(Espreso.co.rs/Svet)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.