MOGU JAVNO DA KAŽEM DA SAM ZGROŽENA: Kijina majka oplela po Anabeli zbog OVE IZJAVE
Foto: Printscreen

dosta joj je

MOGU JAVNO DA KAŽEM DA SAM ZGROŽENA: Kijina majka oplela po Anabeli zbog OVE IZJAVE

Nije ostala ravnodušna na izjave jedne majke tri devojčice

Objavljeno:

Majka zadrugarke Kije Kockar, Nadica Zeljković, bez dlake na jeziku je otkrila sve što misli o Anabeli, pa po prvi put javno osudila njeno ponašanje.

- Anabela je jedna javna ličnost, i ja sad ovako javno mogu da kažem da sam se zgrozila nad njenim ponašanjem. Aplaudirala je kad je Kija povraćala u jezero, ne mogu da razumem to ponašanje - poručila je Nadica.

Ona se zatim osvrnula na negativne komentare o Radanoviću, pa ga u jednom trenutku čak i branila.

- Sloba je zaista bio oličenje jednog vaspitanog i obrazovanog deteta. Meni uvek bude neprijatno kad čujem te negativne komentare, on je ipak bio član naše porodice - rekila je Kijina majka i dodala:

Kija više ne zna šta će...
Kija više ne zna šta će...foto: Printscreen/Youtube/Zadruga Official

- Toliko pitanja i pod pitanja sam imala, kako, šta zašto. A s druge strane Kiju sam podizala. Ona je u "Amidži šouu" bila jako iskrena, a ja je znam, bilo joj je jako teško da prizna svoja osećanja. Svaka joj čast na tome. Sloba je bio površan - poručila je.

Kijina majka je zatim tvrdila da je između Slobe i Kristine postojala velika ljubav.

Sloba još uvek ne zna koju da izabere
Sloba još uvek ne zna koju da izaberefoto: Printscreen/Youtube/Zadruga Official

- Nema potrebe Kristina da se ljuti na njega, to je sve njegov izbor, pa i to što je uradio kad je ušao u Zadrugu. Ja znam da je jedna čista i velika ljubav bila između njih dvoje... To je sve spoljašnji uticaj, ne mogu ja sad da krivim ni njega ni nju. Ne mogu da kažem da moja Kristina ne zaslužuje njega sad - zaključila je Nadica Zeljković.

Bonus video

BILA JE POPULARNA PROŠLE DECENIJE, A ONDA NESTALA SA SCENE: Sada je Slađana Ivanišević zapevala Marijin hit i svi su ZANEMELI!

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.