SLOBO, SLOBO, ŠTA BI SA OSNOVNOM ŠKOLOM? Cela Srbija mu se smeje i to ne zbog PREVARE, već zbog onoga što je napisao na TABLI!
Foto: Printscreen/YouTube/ AmiG Show

bravo genije

SLOBO, SLOBO, ŠTA BI SA OSNOVNOM ŠKOLOM? Cela Srbija mu se smeje i to ne zbog PREVARE, već zbog onoga što je napisao na TABLI!

Đekson ga je samo pitao: Jesi ti lud bre?!

Objavljeno:

Sloba Radanović je nedavno gostovao u emisiji Ognjena Amidžića, a posle toga je usledio haos sa Kristinom Kijom Kockar i Lunom Đogani.

Slobina izjava iz emisije da i dalje voli suprugu Kiju izazvala je čitav niz svađa sa ljubavnicom Lunom Đogani, ali i sa Kijom, koja je osetila da Radanović njom manipuliše. U svakom slučaju, njihova drama sa elementima meksičke serije se nastavila, pa je jedan zanimljiv detalj mnogima promakao.

U toku jedne od igara kod Amidžića, postavljeno je prilično jednostavno pitanje: "Planina Avala se nalazi na kojoj nadmorskoj visini?" U gostima je bio Nemanja Đerić Đekson, koji je napisao 500, dok je Radanović napisao čitavih 5.000 metara.

- Jesi ti lud, bre? - u šoku ga je upitao Đekson.

Slobi su Avala i Kilimandžaro isto...
Slobi su Avala i Kilimandžaro isto...foto: Printscreen/YouTube/ AmiG Show

Radanoviću nije bilo jasno šta je toliko strašno. Avala je visoka 511 metara, dakle Đekson je dobro informisan, i praktično je više brdo nego planina. Na nadmorskoj visini koju je naveo Sloba, to jest malo iznad, nalazi se čuveni i surovi Kilimandžaro (5.895 metara), najviša planina u Africi.

Bonus video

VOLI NJEN MIRIS, PA JE POSETIO: Relja Popović našao lek za NOSTALGIJU! (VIDEO)

(Espreso.co.rs/Srbijadanas)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.