SVE ISPRIČAO LUNI: Gagi Đogani zatekao PEVAČICU kako ZADOVOLJAVA Baneta Čolaka (FOTO)
Foto: Aleksandar Jovanović Cile, Damir Dervišagić

IZNEO DETALJE

SVE ISPRIČAO LUNI: Gagi Đogani zatekao PEVAČICU kako ZADOVOLJAVA Baneta Čolaka (FOTO)

Društvene mreže preplavile su fotografije sa upravo tog nastupa

Objavljeno:

Bane Čolak prisetio se jednog nastupa u Makedoniji, te je pred Lunom Đogani i Lepim Mićom otkrio sve šokantne detalje sa tog putovanja! Navodno, Lunin otac, Gagi Đogani, zatekao ga je tokom oralnog seksa sa jednom pevačicom, a reper nije štedeo na detaljima ni pred denserovom ćerkom.

- Otišli smo u Makedoniju Lunin ćale, jedna pevačica, njena drugarica i ja, da radimo nastup. Ta pevačica je pitala da povede drugaricu i mi smo rekli: 'Što da ne, idemo svi zajedno da se zezamo'. Nismo ni izašli iz Beograda, a ta pevačica je pružila ruku i počela da me pipa. Ja sam sedeo na prednjem sedištu pored Gagija, a ona iza mene - počeo je Bane.

- Je l' to pevačica na slovo M - bilo je pitanje Lepog Miće, na šta je Čolak samo potvrdno klimnuo glavom.

Bane Čolak i Gagi Đogani
Bane Čolak i Gagi Đogani foto: Printscreen Instagram

Luna je bila šokirana nastavkom priče, koja glasi ovako:

- Meni je bilo neprijatno zbog Gagija i zbog te drugarice. Na prvoj pauzi smo stali u Vranju i ona me je uhvatila za ruku. Kada smo došli u Makedoniju, tražila je da spava sa mnom. Gagi kaže da će onda on sa tom drugaricom, gotive se. Mi završili sa nastupom, ona ugasila svetlo i kaže mi: "E, sad malo zezanje" i počela da se skida... To je bilo 20 puta, nezasita je. Mislim da ima problem, majke mi. Ulazi Gagi ujutru, otvara vrata, a ona meni pu*i. Bilo mi je baš neprijatno, a Gagi kaže: "Sledeći put kad budem ulazio, molim vas da to ne vidim. Malo mi je ružno", pričao je Bane.

Marijana Zonjić
Marijana Zonjić foto: Printscreen Youtube

Gagi na poziv nije imao komentar, već poruku:

- Ne znam zašto Bane priča takve gluposti! Kada je već pominjao, sada neka sam ispriča o kome se radi. Neka kaže ime i prezime te devojke, pravi muškarac se ne hvali takvim stvarima - konstatovao je.

Uprkos njegovoj tišini, društvene mreže preplavile su fotografije sa upravo tog nastupa. Devojka plave kose poznata je javnosti. U pitanju je pevačica Marijana Zonjić, bivša učesnici rijalitija Snajke.

- Mi smo radili tu svirku o kojoj on priča, ali Bane to lupeta. Samo smo radili i to je sve - glasi njen komentar na čitavo Banetovo izlaganje.

(Espreso.co.rs/ Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.