KIJINA MAJKA NADICA OTVORILA DUŠU: Moje dete je hrabro, sve je samo iznelo, mi, žene smo oduvek bile hrabrije!
Foto: Printscreen

o pomirenje kije i slobe

KIJINA MAJKA NADICA OTVORILA DUŠU: Moje dete je hrabro, sve je samo iznelo, mi, žene smo oduvek bile hrabrije!

Žestoka svađa koja je preksinoć izbila između Lune Đogani i Slobodana Radanovića omogućila je Kristini Kiji Kockar da provede još jedno romantično veče sa zakonitim suprugom

Objavljeno:

Time je pomirenje supružnika sve izvesnije, što je usrećilo Nadicu Zeljković. Kijina mama, naime, ističe da opravdava zbližavanje zamalo bivših supružnika i da ništa ne zamera ćerki.

- Što se tiče načina na koji Kristina postupa, apsolutno je opravdavam i nalazim razumevanje za sve što izgovori ili uradi. Kada se radi o harmoniji i miru koji vladaju između njih, to je isključivo rezultat truda mog deteta - kaže Nadica, koja smatra da je Kija pokazala više hrabrosti nego njen suprug Sloba.

- Mi, žene, oduvek smo bile hrabrije i dostojanstvenije smo iznosile svoje emocije. Moje dete je hrabro, ona je pokazala da se ne stidi svojih osećanja. Tako nešto nikada neću osuditi i uvek ću biti uz nju. Bilo je situacija kada je iznela sve sama jer je znala da tako treba, osetila je svaki put kada je njemu bila potrebna podrška i da njemu bude dobro, a pritom je radila sebi na štetu. Ne mogu da ne budem srećna kada je ona srećna. Ništa na ovom svetu ne može da mi nadomesti osmeh mog deteta - zaključuje Zeljkovićeva.

Inače, Sloba i Kija posvetili su sate razgovoru upravo o roditeljima. Stjuardesa je, naime, zamolila supruga da zajedno upute izvinjenje svojim porodicama za sve što su im mesecima priređivali.

Rešili da rade na svom odnosu
Rešili da rade na svom odnosu foto: Printscreen Youtube

Budući da je odlučila da pređe preko svega, satima su pričali o zajedničkoj budućnosti i načinima na koji će spasti brak i kako će svoje najbliže pripremiti na obrt koji se dogodio.

- Ja ću morati nešto da kažem o svemu što se dešavalo između nas u poslednjih nekoliko dana, reći ću o čemu smo pričali. Pričali smo o pomirenju i želim da se to zna i da to priznaš roditeljima. Pripremi se, ti si na redu da pokažeš da želiš da spaseš naš brak - obratila se Kija Slobi, koji je prvi put javno rekao da je spreman da se bori sa suprugu koju je prevario sa blogerkom pred milionskim auditorijumom.

- Razumem sve. Nama treba da povratimo tu strast i bliskost, to smo izgubili i sve će biti kako treba. Važni su mi moji roditelji i da shvatiš da želim da im pružim sve, da im nikada ne fali ništa. Tebi je to nekad smetalo, a oni bi te i sad posle svega prihvatili da budeš naša - zaključio je Sloba. Oni su se posle nekog vremena pridružili ostalim zadrugarima, a po svemu sudeći, sve su šanse da će rijaliti napustiti kao bračni par.

Bonus video

IZGLADNJIVALA SE DA BI BILA MRŠAVA: Živela je samo na salati i kafi, a onda je napravila DRASTIČAN ZAOKRET!

(Espreso.co.rs/ Alo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.