PISMO VELIKOG ŠEFA UZDRMALO ZADRUGU: Njih TROJE moralo je odmah da napusti kuću! (VIDEO)
Foto: Youtube printscreen

potres u rijalitiju

PISMO VELIKOG ŠEFA UZDRMALO ZADRUGU: Njih TROJE moralo je odmah da napusti kuću! (VIDEO)

Imaju važan zadatak!

Objavljeno: 14:06h

U Belu kuću "Zadruge" je juče stiglo pismo koje je napisala Snežana Mišković Viktorija i u njemu saopštila koga imenuje za novog vođu.

Ona je odabrala da to bude Teodora Džehverović, što je ovu ukućanku jako iznenadilo.

Zadrugari su obezbedili sebi lagodan život do kraja rijalitija zbog toga što su uspešno izvršili zadatak "Neobične pojave", a još jedna privilegija koju uživaju je veći nedeljni budžet, što predstavlja veliku olakšicu svim zadrugarima da žive raskošno.

Danas je stiglo pismo Velikog šefa u kome je obavestio zadrugare da je vreme da se krene u nabavku namirnica koje su im neophodne za život u Beloj kući i da će to učiniti vođa sa svojim potrčcima Lunom Đogani i Nemanjom Đerić Đeksonom.

- Dragi zadrugari, danas će u kupovinu ići Teodora sa svoja dva potrčka. Teodora, Luna, Đeksone odmah krenite u kupovinu - pisalo je u pismu Velikog šefa.

Nakon pročitanog saopštenja Teodora je uzela spisak na kome je napisala sve neophodne potrepštine, a potom blogerki i reperu dala zaduženja.

S obzirom na to da su pojedini zadrugari imali posebne prohteve, ostaje da vidimo kako će se njih troje snaći u kupovini. Kako je sve ovo izgledalo pogledajte u narednom video-snimku.

(Espreso.co.rs/Pink.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.