NEKA SE SREDI I SMIRI: Cakana ŽESTOKO OPLELA po bivšoj cimerki iz rijalitija!
Foto: Dragan Kadić

iskritikovala je

NEKA SE SREDI I SMIRI: Cakana ŽESTOKO OPLELA po bivšoj cimerki iz rijalitija!

Cakana se aktivno uključila u komentarisanje Zadruge

Objavljeno:

Dragica Radosavljević Cakana aktivno se uključila u komentarisanje "Zadruge", a njene opaske na račun Lune Đogani i Anabele Atijas izazvale su veliku buru među onima koji prate spomenuti rijaliti. Povedena ovim slučajem, pevačica je prokomentarisala i Minu Vrbaški koju je nedavno srela.

- Nisam znala da se Mina ofarbala u plavo. Jedva sam je prepoznala, moj suprug me pita da li je to sestra od one iz ''Zadruge''. Ona je fina devojka, srdačna. Baš sam se prijatno iznenadila. Njena mama mi se žalila da ima problema sa njom, ali nije to ništa strašno toliko. Sedela je sa bakom, mamom i bratom kao jedna složna porodica. Bila je veoma ljubazna, prišla je da se i slika sa mojim suprugom - ispričala je Cakana za Pink.rs i otkrila detalje razgovora sa Ivanom Vrbaški.

Mina Vrbaški
Mina Vrbaški foto: Printscreen Youtube

- Kratko smo pričale, Minina mama Ivana je veoma fina žena, sekira se za ćerku, ali dobro, to su te godine sada. Rekla mi je čak i da se dešavalo da Mina ode od kuće i da ne dolazi po nekoliko dana, čak je i policiju zvala. Ona se brine, niko ne zna kako je njoj jer nije u njenoj koži - rekla je pevačica i otkrila da je iskoristila priliku da Minu i posavetuje.

- Mina je inteligentna devojka, ona je jedno mlado, pametno stvorenje, rekla sam joj da se malo sredi i smiri, ima divnu porodicu. Morala sam da joj kažem i da smrša nekih 10 kilograma jer je toliko lepa i ona je za svet. Šta će ovde, nije ona za ove prostore, njena lepota je neverovatna. Nije normalno koliko je lepa devojka. Posavetovala sam je kada smo se juče upoznale da poradi na sebi, da smrša i da radi na tome da sa svojom lepotom, harizmom, osmehom, pogledom uradi nešto veliko. Ona zrači i treba da to iskoristi. Zna Mina da sam ja nju i kritikovala zbog nekih stvari i ona sve to lepo prihvata.

Bonus video: BEZ GRAMA ŠMINKE: Ovako Kaja izgleda u prirodnom izdanju! (VIDEO)

(Espreso.co.rs/Pink.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.