SLOBA ZALJUBLJEN U TRI ŽENE: Bivša učesnica Zadruge otkrila u koga! Usledile psovke i uvrede (VIDEO)
Foto: Printscreen/Youtube/Zadruga Official

izgoreo u momentu

SLOBA ZALJUBLJEN U TRI ŽENE: Bivša učesnica Zadruge otkrila u koga! Usledile psovke i uvrede (VIDEO)

Tokom jučerašnjeg dana zadrugari su odgovarali na pitanja bivših ukućana, koji svakodnevno prate dešavanja u Beloj kući

Objavljeno:

Slobodan Radanović je svojim boravkom u rijalitiju Zadruga izazvao ogromnu pažnju javnosti upravo zbog toga što je prevario svoju suprugu Kristinu Kockar sa Lunom Đogani, a dovodili su ga i u vezu sa Nadeždom Biljić.

Tokom jučerašnjeg dana zadrugari su odgovarali na pitanja bivših ukućana, koji svakodnevno prate dešavanja u Beloj kući, a Dragica Janičić je imala vrlo provokativno pitanje za Radanovića.

- Kada se ispred tebe nađu tvoja tri izbora, ili tvoje drage iz rijalitija, Nadežda, Kija ili Luna, da li bi izabrao neku od njih tri ili bi za alternativu tražio sto pun hrane, nebitno šta, samo da je jestivo? - upitala je Dragica Slobu.

- Marš u pi*du materinu. Ja sam ovde bio sa Lunom u vezi, Kristina mi je zvanično supruga, sa Nadeždom nikad u životu nisam bio. Da je ostala Dragica verovatno bih bio sa njom. Pobio bih se sa Đeksonom i preselio u Nikšić. Ne bih izabrao sto pun hrane, poveo bi' njih tri na večeru - odgovorio je ironično Sloba.

Glavni akteri su bili poprilično iznervirani zbog Dragičinih provokacija, a Radanović je istom merom i uzvratio.

Nadežda je bila uzbuđena zbog onoga što je Sloba rekao, pa je sva ushićena rekla kako bi to izgledalo kada njih četvoro izađu zajedno, a ona je Kija dobacila "Kako da ne, evo baš sam sad krenula sa vama."

Bonus video: SEKA NEMA VIŠE TAMNU KOSU: Pevačica pokazala novi imidž, strpljenje se isplatilo!

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.