Proslava GEJ MESEČNICE! Sanja dala Matoroj LJUBAVNO PISMO: Mislila sam da ne mogu da zavolim osobu istog pola, smeta mi što nisi muško, ali... (FOTO)
Foto: Printscreen

pljuštali poljupci

Proslava GEJ MESEČNICE! Sanja dala Matoroj LJUBAVNO PISMO: Mislila sam da ne mogu da zavolim osobu istog pola, smeta mi što nisi muško, ali... (FOTO)

Ja stvarno ne znam da pišem ljubavne poruke. Kada sam te upoznala pre 8 meseci nisam ni sanjala da ovako nešto može da se desi, počela je Sanja

Objavljeno: 12:19h

Sanja Stanković i Jovana Tomić Matora noćas su slavile mesečnicu svoje veze a najveće iznenađenje usledilo je kada je Matora pročitala emotivno pismo koje joj je izabranica uručila.

Naime, Sanja je bila zadužena za veći deo iznenađenja, pa je poručila devojci:

- To i jeste poenta. Svaki put za mesečnicu ti mene iznenadiš, treba i ja da se potrudim - rekla je Matoroj.

Romantično veče
Romantično veče foto: Printscreen

Nakon plesa i ljubljenja Jovana je imala izliv osećanja.

- Volim te više od miliona šlepera i tone čokoladnih bananica. I još puno svega, najviše.

Zatim je usledila večera uz šampanjac u romantičnoj atmosferi. Sanja je tada dala Jovani pismo koje joj je napisala, a ona ga je naglas pročitala:

Pljuštali poljupčići
Pljuštali poljupčići foto: Printscreen

- Ja stvarno ne znam da pišem ljubavne poruke. Kada sam te upoznala pre 8 meseci nisam ni sanjala da ovako nešto može da se desi, da mogu da zavolim osobu istog pola. Hvala ti što si ušla u moj život i što nisi odustala od nas čak i kad ja jesam. Da, ume da mi zasmeta to što nisi muško, ali ti si mi pružila ono što oni nisu. Volim te - glasio je sadržaj, a Matora je oduševljeno držala hartiju.

Bonus video

BEZ GRAMA ŠMINKE: Ovako Kaja izgleda u prirodnom izdanju!

(Espreso.co.rs/ Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.