MIKI HOĆE RUŽNU I ZAPRLJANU ŽENU: Oglasila se Nadeždina majka pa progovorila o Mikijevom BESU!
Foto: Printscreen/Youtube

majčina muka

MIKI HOĆE RUŽNU I ZAPRLJANU ŽENU: Oglasila se Nadeždina majka pa progovorila o Mikijevom BESU!

Naime, Nadežda je pričala da je već preživela nasilje od bivšeg dečka, a njenu majku su ove scene podsetile na ružnu prošlost njene naslednice

Objavljeno:

Prava drama odigrala se u “Zadruzi” kada je Miki Đuričić uz viku, psovke i samopovređivanje želeo da napusti rijaliti zbog svađe sa Nadeždom. Ovu nimalo prijatnu scenu odgledala je i Slavica Biljić, koja je priznala da se uplašila da će pčelar iz Kupinova nasrnuti na njenu ćerku.

Naime, Nadežda je pričala da je već preživela nasilje od bivšeg dečka, a njenu majku su ove scene podsetile na ružnu prošlost njene naslednice.

- Ja kao majka sam jako potresena, a naravno da je i Nadu potreslo sve što se desilo. Ona je već imala psihofizičko zlostavljanje i ta slika koja se desila ju je verovatno podsetila na te stvari. Dobijala je batine i kako je ovo sada ne bi poremetilo?! Mislim da je ona uplašena za sebe. Miki nema razlog da toliko skoči na nju. Da li ona sutra sme njega nešto da pita i da komentariše posle svega? Naravno da će se plašiti. Katastrofa je to što je uradio. Razumem ja da je on u depresiji, dugo je tamo i želi da ide svojoj kući. Malo su svi pogubili dodir sa realnošću, ali ja sam se baš uplašila za Nadeždu - poručila je Slavica i nastavila:

- Pa nije prvi put da Miki nju omalovaži, da je naziva glupom i neobrazovanom. Ako ne želi sa Nadeždom da bude, neka joj kaže i gotovo. Ona će se skloniti. Ne treba niko da trpi onakve stvari, to je bilo jezivo gledati. Šta bi bilo da su sami u četiri zida? Šta bi se desilo? Ona je njemu rekla svoje mišljenje i svoj stav, i zato je glupa, je li? Ovo je već prevazišlo normalu. Šta je Nadežda Mikiju toliko uradila da bi on nju pljunuo? To je strašno. Nažalost, mi smo ovo sa Nadom već jednom prošli - kaže ona.

Miki i Nadežda
Miki i Nadežda foto: Printscreen Youtube

Miljana i Miki se bore za plasman, a Nada je samo kolateralna šteta

Biljićeva je otkrila da smatra da je čitav sukob nastao samo zbog Mikija i Miljane, ali da je Nadežda izvukla deblji kraj.

- Njih dvoje se prepucavaju preko Nadežde, ona je ispala tu kolateralna šteta. Nadežda nije ništa kriva, borba je između Miljane i Mikija koji se bore za što bolji plasman, moja ćerka nije proračunata i o tome ne razmišlja. Nada je iskrena i nema nikakvu taktiku.

Miki hoće ružnu i zaprljanu ženu

Slavica se osvrnula na Mikijeve tvrdnje da mu se ne dopada što Nadežda planira da se podvrgne estetskoj hirurgiji, pa je poručila:

- Miki kaže da neće da bude sa ženom koja će da uradi jagodice, da se sredi. Pa sve žene se ulepšavaju. Treba li da bude ružna, nikakva i zaprljana da bi to bilo kako on hoće? Ili on treba da bude ponosan što ima takvu devojku pored sebe? Nije trebalo onda da se okrene Nadi uopšte.

Bonus video:

NIVES KAO SEKSI PROFESORKA: Skinula se u kupaći, pokazala zadnjicu, a evo šta radi na terasi!

(Espreso.co.rs/Blic.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.