STIDIM SE ZBOG SVEGA ŠTO SAM RADIO: Pola njegovog sela neće da priča sa Mikijem ZBOG OVOGA!
Foto: Printscreen Youtube

nema kajanja

STIDIM SE ZBOG SVEGA ŠTO SAM RADIO: Pola njegovog sela neće da priča sa Mikijem ZBOG OVOGA!

Miki Đuričić je odlučio da napusti "Zadrugu", pa je samim ti ostao bez prava na nagradu i honorar.

Objavljeno:

Miki se nakon izlaska obratio fanovima, a sada je gostujući u emisiji premijera otkrio još neke bitne detalje.

- Pola sela sad neće da priča sa mnom, svi su ljuti, moja sestra samo priča o parama, veliki je materijalista. Kaže mi: "Miki, ti si konj, nisi normalan". U toj zadruzi su ljudi koji su mahom, kako su sami priznali, bez honorara spremni na sve. Da bih dokazao da mi je novac bio motiv uspeo sam da dođem skoro do kraja. Priznajem grešio sam, čovek sam sam dosta mana, ali ja sam sve to tamo emotivno doživljavao - započeo je Miki svoju priču i dodao:

- Nikog nisam tamo mrzeo, mrzeo sam samo neke njihove postupke jer šta god da sam tamo radio njima je smetalo. Ako nekom ukažeš na greške, oni na tebe drvlje i kamenje. Ja sam se u tom nekom trenutku iznervirao i plašeći se da ne napravim neki incident šalio sam se sa njima, sprdao i eto tako sam iznenada izašao - rekao je Miki, a zatim priznao da se stidi mnogih svojih postupaka:

- Stidim se što sam psovao, bio nasilan, što sam udario šamar Milanu, što nisam mogao da iskontrolišem bes, ali nije to jednostavno. Nezgodno je kad ti se neko smeška, ne misli vam lepo, a glumi vam prijatelja.

Đuričić se osvrnuo i na ljubavni trougao Luna Đogani, Kristina Kija Kockar i Sloba Radanović.

- Ja nemam problem da kažem da sam se u jednom trenutku zaljubiškao u Kiju, ali kada sam video da je loš čovek, da laže i manipuliše, ja sam branio Slobinu i Luninu ljubav. Ali tu se iskreno više ništa ne zna, ja da sam gledao to od kuće, pomislio bih da je sve to namešteno i plaćeno. Jednoj kažeš volim je, a onda drugoj kažeš to isto - rekao je Miki i dodao:

- Sloba i Kija svoj brak diskreditovali mnogo ranije, svi ste videli kakve su prljavštine izneli jedno o drugo, pa sami su rekli da nisu imali seks dve godine.

(Espreso.co.rs/Alo.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.