LUNA UTUČENA ZBOG PRISNOSTI SLOBE I KIJE: Kada je čula šta se desilo između NJIH DVOJE, nije mogla da dođe sebi! Jedva je ovo IZUSTILA... (VIDEO)
Foto: Printscreen/youtube

zadruga

LUNA UTUČENA ZBOG PRISNOSTI SLOBE I KIJE: Kada je čula šta se desilo između NJIH DVOJE, nije mogla da dođe sebi! Jedva je ovo IZUSTILA... (VIDEO)

Milošević je sve do detalja ispričao Luni

Objavljeno:

Kristina Kija Kockar i Sloba Radanović celu noć proveli su zajedno prisećajući se avantura i pričajući o svom zajedničkom životu.

Novinar Milan Milošević koji je bio u krevetu tik do njih čuo je razgovor, pa je odlučio da sve prenese Luni Đogani.

Naime, novinar je bio izrevolitran zato što je pevač uvek govorio kako mu Milan pravi smicalice sa Kijom, pa je do detalja sve priznao blogerki.

- Slušao sam njihovu svađu kod hotela, svaka druga reč... Sinoć su semazili, ali neće da ti kaže. Samo što se nisu za ruke držali. Igrali si i penjali su na sto - pričao je Milan blogerki.

- Šta ima da mi kaže, pa ja ne razgovaram sa čovekom - rekla mu je Luna.

Ali, priča se tu nije završila. Milan je u društvu Đoganijeve, Andrijane Radonjić i Nemanje Đerić Đeksona ispričao šta se zapravo dešava između bračnog para.

- Hoćeš da kažeš da sa mnom nikad nije bio ovako srećan - Upitala ga je blogerka.

- Tako kao sinoć, nikad u životu. On se skinuo, igrao i to su bili komentari. Držanje za ruke, ja sam mislio da je to pomirenje - nastavljao je je novinar.

Utučena Luna je izustila.

- Kako ga bar malo nije sramota - rekla je Luna.

Bonus video:

Glossy lično - Jelena Maćić: Udala bih se ponovo

(Espreso.co.rs / Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.