LUNA ME NE ZANIMA, ZAUVEK SAM TVOJ: Slobine reči upućene Kiji ODZVANJAJU Zadrugom!
Foto: Printscreen/Youtube

pomirenje!

LUNA ME NE ZANIMA, ZAUVEK SAM TVOJ: Slobine reči upućene Kiji ODZVANJAJU Zadrugom!

Definitivno stavljena tačka na vezu sa Đoganijevom!

Objavljeno: 00:35h

Da Kristini Kockar treba malo da suprugu Slobodanu Radanoviću oprosti javnu prevaru i vezu sa Lunom Đogani, jasno je svima koji su makar bacili pogled na proslavu 29. rođendana pevačeve supruge.

Kija i Sloba su celo veče proveli zajedno, prisećajući se lepih stvari iz veze i braka, a u jednom trenutku je bračni par zaplesao.

Zbog svega toga, Luna Đogani, bivša Slobina devojka, htela je da izađe iz "Zadruge", ali ju je, umesto Radanovića, u tome sprečilo obezbeđenje. Da proslava rođendana supruge "Pinkove zvezde" protekne u najboljem redu, potrudio se sam pevač, koji je između ostalog dan pre od Drveta mudrosti tražio specijalan poklon za slavljenicu.

- Želeo bih da Kristini priredim mali znak pažnje. Voleo bih da joj u kutiju stavite slatkiše. Kada bude stigla torta, napišite da je od mene. Kristina i ja smo bili zajedno pet godina, i želim da dobije znak pažnje za 29. rođendan - rekao je tada Sloba i otkrio šta želi da piše na čestitki:

- Srećan rođendan i sve najlepše u životu želi ti Boba - poručio je Radanović, a ovaj gest se posebno dopao Kristini.

- Ovo mi je najlepša čestitka, ti si je pisao? - pitala je Kristina supruga kada je videla da joj je Sloba poklonio slatkiše i energetsko piće koje najviše voli.

- Svi te vole, i drago mi je zbog toga. Neko je čak napisao da pozdravlja Bobu, a ne Slobodana - komentarisao je pevač dok je sa suprugom čitao sve čestitke.

Sloba i Kija
Sloba i Kija foto: Printscreen/Youtube

- Pišu tako jer sam rekla da postoji samo moj Boba, a da je Slobodan neko drugi. Mama me je pitala: "Da li ti njega stvarno voliš?", a ja sam joj odgovorila da sam volela mog Bobu, koji je bio divan - rekla je Kija, dok je Luna sedela sama za stolom.

U toku večeri bračni par je bio sve prisniji, a u jednom momentu Kija ga je upitala da kaže iskreno šta oseća prema njoj.

- Neću o tome da razmišljam sada - odgovorio joj je Sloba, a prijatno ćaskanje supružnika na trenutak je uspela da prekine Luna, koja je u naletu ljubomore tražila da napusti "Zadrugu". Nakon bezuspešnog pokušaja da je vrati u Belu kuću, Sloba je bivšoj devojci rekao da je od tog trenutka više neće ni primetiti jer je "mentol" i time stavio tačku na njihov odnos.

- Naljutila se na mene što đuskamo, ma briga me, boli me baš ku*ac - objasnio je Radanović supruzi nakon što se vratio na žurku.

Bonus video:

SLAĐA ALEGRO NASMEJALA PRATIOCE: U njenoj objavi će se pronaći svaka trudnica! HIT

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.