LETELI TANJIRI, SVE JE LOMILA PRED SOBOM: Posvađali se, pa sukob prešao sve granice, a onda je Teodora primetila nešto zbog čega se ZABRINULA (VIDEO)
Foto: Printscreen Youtube

ŽESTOKO

LETELI TANJIRI, SVE JE LOMILA PRED SOBOM: Posvađali se, pa sukob prešao sve granice, a onda je Teodora primetila nešto zbog čega se ZABRINULA (VIDEO)

Počela je da lomi sve pred sobom

Objavljeno:

Gordana Džehverović je u toku noći imala žestoku svađu sa Macom Diskrecijom, a sve zbog toga što mlada takmičarka već danima ne pere čaše i tanjire posle obroka.

Goca ju je uporno upozoravala da povede računa o sebi i da poštuje njen rad i trud koji ulaže kako bi čistoća u Beloj kući bila na zavidnom nivou, ali Maca nije želela da je posluša.

Bane je ušao u sukob s Gocom
Bane je ušao u sukob s Gocom foto: Printscreen Youtube

Međutim, Bane Čolak je slušao njihovu raspravu, a onda je iz najbolje namere pokušao da joj objasni da niko do sada nije odreagovao po nečijem naređenju, a to je Gocu izbacilo iz takta, pa je počela da lomi sve pred sobom.

- Ne možeš nikoga da teraš da radi, shvati to! - rekao je Bane.

- Dobili ste pismo da treba da radite! Perite zbog sebe! Kakav je to način? Ne mogu da razumem da neko može da se ponaša tako! Ravnjaš se sa Macom! - rekla je Goca.

Goca je ljuta na ukućane jer samo ona vodi računa o higijeni
Goca je ljuta na ukućane jer samo ona vodi računa o higijeni foto: Printscreen Youtube

- Nemoj da neko dira moju majku! I treba sve da polomiš da nemaju u čemu kafu da popiju ni da jedu! - rekla je Teodora.

Teodoru Džehverović, njenu ćerku, ova rasprava je dotukla, jer nije mogla da gleda kako se njena majka raspravlja sa ukućanima, a ono što je primetila navelo je da se zabrine za Gordanino zdravlje.

Teodora je stala u dobranu svoje majke
Teodora je stala u dobranu svoje majke foto: Printscreen Youtube

- Nikad je mršaviju nisam videla! Ne znam šta se dešava sa njom, da li zato što ne jede ili ima šećer. Na njoj samo vidim oči i kosu! Mnogo je smršala, je*em ti sve kad sad moram i za ovo da se nerviram! - rekla je Teodora.

Šta je još utučena Teodora ispričala i kako se ova rasprava završila pogledajte u nastavku.

(Espreso.co.rs/ Pink.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.