CELA ZADRUGA SE VALJALA OD SMEHA: Luna ispričala KOMIČAN DETALJ o Gagiju, a onda je i Sloba opisao SUSRET s njim, nisu mogli da veruju šta čuju (VIDEO)
Foto: Printscreen Youtube

SVI SU SE SMEJALI

CELA ZADRUGA SE VALJALA OD SMEHA: Luna ispričala KOMIČAN DETALJ o Gagiju, a onda je i Sloba opisao SUSRET s njim, nisu mogli da veruju šta čuju (VIDEO)

I Slobodan Radanović se pridružio Luni, pa je ispričao svima kako je izgledao njegov razgovor sa Gagijem

Objavljeno:

Luna Đogani je u toku svog učešća u najgledanijem rijalitiju u regionu, Zadruzi često iznosila u javnosti detalje iz svog privatnog života, ali i života njenih roditelja, Gagija Đoganija i Anabele Atijas, a koji su i te kako dobro poznati javnosti.

Njen otac je u par navrata nagoveštavao da će njegova ćerka neke od izjava morati da demantuje, jer smatra da nisu u potpunosti bile tačne i istinite.

Posle telefonskog razgovora sa njim, Luna je bila i te kako emotivna, pa se ponovo prisetila jedne zanimljive situacije koja ih je sve nasmejala do suza.

Zadrugari su se smejali do suza
Zadrugari su se smejali do suza foto: Printscreen Youtube

- Moj tata inače nikad ne ide na roditeljski i ja ga zamolim da ode jednom i kažem mu: "Treba mi za ekskurziju, mnogo mi je bitno da poneseš blokčić i da zapisuješ, jer ništa nećeš zapamtiti". On meni kaže: "Otići ću, nisam retard da ne zapamtim". I ništa, vraća se on kući i ja ga pitam šta se desilo, a on meni kaže: "Jao, pa ništa nisam zapisao". Ja ga pitam zašto nije, a on mi kaže: "Pa, brzo je diktirala" - ispričala je Luna nakon čega su svi prasnuli u smeh.

I Slobodan Radanović se pridružio Luni, pa je ispričao svima kako je izgledao njegov razgovor sa Gagijem.

Sloba i Luna su nasmejali zadrugare pričom o Gagiju
Sloba i Luna su nasmejali zadrugare pričom o Gagiju foto: Printscreen Youtube

- A sad kad smo se čuli, kaže on meni: "E, gde si Slobo". I onda ništa, tišina dve sekunde i onda kaže: "Pa šta se dešava sa vama" - pričao je kroz smeh Sloba.

Mnogi zadrugari su posle ovih priča imali mnoštvo pohvala na račun njenog tate, a šta je Luna još ispričala pogledajte u nastavku.

(Espreso.co.rs/ Pink.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.