KIJA SE SKIDA GOLA ZA SENDVIČ: Anabela nije birala reči na račun Slobine supruge, a evo šta će joj kupiti ZA USELJENJE!
Foto: Printscreen/Youtube

RAT SE ZAHUKTAVA

KIJA SE SKIDA GOLA ZA SENDVIČ: Anabela nije birala reči na račun Slobine supruge, a evo šta će joj kupiti ZA USELJENJE!

Anabela je pre dve nedelje u jednom intervjuu rekla da je Kockareva uzela unapred 100.000 evra za učešće u rijalitiju Zadruga

Objavljeno:

Anabela Atijas žestoko je izvređala Kristinu Kiju Kockar, za koju je rekla da neće biti popularna i da će se skidati za sendvič, kao i da je samo zahvaljujući njenoj ćerki, Luni Đogani, kupila stan.

Pevačica već devet meseci nesmanjenim intenzitetom podržava i brani postupke svoje naslednice, koja se pred kamerama zaljubila i započela vezu sa oženjenim Slobom Radanovićem.

Luna od samog početka ima punu podršku svoje majke
Luna od samog početka ima punu podršku svoje majke foto: Printscreen Youtube

Dok jedan deo javnosti osuđuje Anabelino ponašanje, druga polovina je snažno podržava da istraje do kraja, a često dolazi i do oštrih sukobljavanja mišljenja između onih koji su na Luninoj strani i onih koji su protiv nje. To se najbolje vidi na društvenim mrežama, gde se već mesecima vodi pravi rat između fanova modne blogerke i bivše stjuardese, a često se u taj sukob umeša i Anabela.

Nedavno je ispod jedne objave u kojoj se sažaljeva Kija, jer je prevarena i ostavljena žena, Atijasova napisala komentar da bi stjuardesa zapravo trebalo da bude zahvalna njenoj ćerki i da njenu sliku stavi na zid kao ikonu.

Anabela ima informaciju da je Kija kupila stan
Anabela ima informaciju da je Kija kupila stan foto: RTV Pink printscreen

- Uramiću joj Luninu sliku i pokloniti na finalu, kao ikonu da je stavi u novi stan! Zamisli, skidaš se go za sendvič, ništa od slave... I onda si poznat po tome što te je muž ostavio usred rijalitija, naplatiš debelo i kupiš stan. Čak odeš i u Amidži! Pa Luno, ikono Kijina! Sveta Luna, nova slava u novom stanu 13. septembra, pozvani ste svi, familijo - napisala je pevačica na Instagramu.

Anabela nije precizirala kad i gde je Kija kupila stan zahvaljujući Luni, ali je pre dve nedelje u jednom intervjuu rekla da je Kockareva uzela unapred 100.000 evra za učešće u rijalitiju Zadruga, sa ciljem da uđe kao prevarena žena i da se svađa sa suprugom Slobom i njegovom ljubavnicom.

Pokušali smo da stupimo u kontakt sa Anabelom, ali se nije javljala na telefon.

Bonus video JOKSIMOVIĆ POSETIO TAŠMAJDAN: Napravićemo ludu žurku na otvorenom

(Espreso.co.rs/ Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.