OBJAVOM NA INSTAGRAMU POKAZAO KAKO GLEDA NA DRAMU LJUBAVNOG TROUGLA: Andrija posvetio Kiji PESMU! (VIDEO)
Foto: Marina Lopičić

Zanimljivo!

OBJAVOM NA INSTAGRAMU POKAZAO KAKO GLEDA NA DRAMU LJUBAVNOG TROUGLA: Andrija posvetio Kiji PESMU! (VIDEO)

U okviru objave napisao je samo "doktor Matić", pohvalivši tako njegovu pesmu..

Objavljeno:

Andrija Lazović, dečko Kristine Kockar, koji je čeka da izađe iz "Zadruge" postao je zanimljiv javnosti kada mu se ona kao bivšem vratila nakon što ju je suprug Slobodan Radanović u rijalitiju prevario sa Lunom Đogani.

On na svom profilu na Instagramu često objavljuje provokativne postove i storije koji se mogu protumačiti kao da su upućeni njegovoj devojci ili njenom suprugu, što je slučaj i sa poslednjim među njima.

Naime, on je objavio snimak sa rečima pesme "Sve bi ja i ti" Saše Matića, koje se mogu primeniti na pomenuti četvorougao.

- Sedimo nas četvoro; pomalo je nezgodno; al' nama je to sve u redu. Ne zna ona, ne zna on; ko je ovde stvarno par; i da su oni samo višak tu. Mi foliramo da lepo nam je; al' pobegli bi rado ja i ti; da ponovimo što radili smo; a pravimo se k'o da nismo. Sve bi, sve bi ja i ti; kad nas niko ne vidi; al' noćas lagaćemo ljude; osećanja krićemo, prijatelji bićemo; što tajno, tajno se ljube - glasi deo pesme koji je izdvojio.

Dr Matic ??????

Објава коју дели Andrija Lazovic (@andrijalazovic_bu2) дана

U okviru objave napisao je samo "doktor Matić", pohvalivši tako njegovu pesmu, a ove reči bi mogle da se protumače kao da su upućene Kristini, koju verovatno jedva čeka da vidi van "Zadruge".

Bonus Video:

CECA SA DECOM OTIŠLA U ŽITORAĐU! VELJKO KITIO TRUBAČE: Kod nas u porodici uvek veselje!

(Espreso.co.rs / Pink.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.