ANABELA UPUTILA OZBILJNE OPTUŽBE NA RAČUN PRODUKCIJE ZADRUGE: Njihov odgovor izazvaće GNEV pevačice!
Foto: Printscreen Youtube

NOVI RAT NA POMOLU?

ANABELA UPUTILA OZBILJNE OPTUŽBE NA RAČUN PRODUKCIJE ZADRUGE: Njihov odgovor izazvaće GNEV pevačice!

Statisti su u okviru zadatka pokušali da ometu Lunu, što je Anabela shvatila kao seksualno zlostavljanje

Objavljeno:

Pevačica je na društvenim mrežama navela da je zaprepašćena što joj ćerku, kako je navela, seksualno uznemiravaju, dok je nedugo potom stigao odgovor produkcije rijalitija Zadruga, u kom se Luna Đogani nalazi od septembra prošle godine.

- Kakvi frajeri! Pipaju devojku koja ne može da se brani. Pitam se imaju li hrabrost da to isto ponove i na svojoj mami ili sestri? Stop seksualnom uznemiravanju! - navela je Anabela u opisu klipa koji je podelila na Instagramu, a sada su se oglasili i organizatori rijalitija, dok je vrlo verovatno da se njihove reči neće dopasti pevačici.

Statisti su u okviru zadatka pokušali da ometu Lunu, što je Anabela shvatila kao seksualno zlostavljanje
Statisti su u okviru zadatka pokušali da ometu Lunu, što je Anabela shvatila kao seksualno zlostavljanje foto: Printscreen/ Instagram/ anabelci

- Šokirani smo izjavom Anabele Atijas da je neko od naših statista seksualno uznemiravao Lunu! U sklopu zadatka naši statisti su ušli u Zadrugu kako bi bili deo jednog od najzanimljivijih zadataka, "Čudne pojave", u kom zadrugari ne smeju da reaguju na iste. Naši statisti su ušli i pokušali da sve zadrugare "isprovociraju" kako bi napravili grešku. U situaciji, koju je Anabela Atijas, očigledno očajna u želji da od svoje ćerke napravi žrtvu i tako je dovede do pobede okaraktrisala kao seksualnon uznemiravanje, Luna je mogla da se pomeri i ode sa kreveta, a da pri tom ne napravi grešku! - navedeno je, pa su nastavili:

- U našem timu rade profesionalci, koji su i ovim angažmanom to dokazali, a tužno je da neko čist humor pokušava da pretvori u tragediju i patetiku. Čak je i sama Luna jedva izdržala da se ne zasmeje i vidi se da joj je sve ovo bilo zabavno.

Bonus video DOK GOSTI UŽIVAJU U HRANI, DOMAĆINE NE DRŽI MESTO: Zapevala Zorica Brunclik!

(Espreso.co.rs/ Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.