KIJA JE SEDELA SAMA U VRTU, a onda je odjednom počela da PEVA PESMU KOJU JE POSVETILA SLOBI! (VIDEO)
Foto: RTV Pink printscreen

zadruga

KIJA JE SEDELA SAMA U VRTU, a onda je odjednom počela da PEVA PESMU KOJU JE POSVETILA SLOBI! (VIDEO)

U izvedbi joj je pomogla druga Zadrugarka

Objavljeno: 16:02h

Učesnici rijalitija Zadruga su juče imali mnogo vremena za odmor i uživanje, a neki su ovaj period iskoristili za pevanje dobro poznatih hitova.

Nadežda Biljić i Kristina Kockar osamile su se u dvorištu luksuznog gradića i stihovima pokušale da dočaraju situaciju u kojoj se svaka od njih nalazi.

Podsetimo, Kija je u "Zadrugu" ušla kao prevarena supruga pevača Slobodana Radanovića, dok je Nadežda pre nekoliko dana raskinula veridbu sa Mikijem Đuričićem. Učesnice su zajedničku tugu pokušale da zaleče muzikom.

- Pa počeh na tebi da joj zavidim. Oko moje, znali smo dobro šta radimo, da uzalud tražimo ono što već imamo - orilo se imanjem dok je Kija koristila sve svoje pevačke kapacitete kako bi dočarala emociju u ovoj pesmi.

Biljićeva, koja je već afirmisana pevačica, pomogla je Kristini u izvedbi ove numere pa su zadrugarke nastavile da se prisećaju pesama koje opisuju njihovu priču.

Hitovi su se ređali a zadrugarke nisu odustajale od pevanja, pa je ovo popodne njima prošlo u veoma pozitivnom i dobrom raspoloženju. Ipak, ono što je ostalo nerazjašnjeno jeste da li je Kockareva ove stihove posvetila svom suprugu, Slobi.

Pogledajte:

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.