Luna, uzmi da jedeš! Lunči, hajde otvori usta: Zadrugari nisu ostali imuni na NJENE pozive u pomoć! (VIDEO)
Foto: Printscreen Youtube

užas!

Luna, uzmi da jedeš! Lunči, hajde otvori usta: Zadrugari nisu ostali imuni na NJENE pozive u pomoć! (VIDEO)

Pogledajte kako je to izgledalo!

Objavljeno: 10:06h

Danas je u okviru zadatka "Neobične pojave" na luksuzno imanje nadomak Beograda došla i bivša zadrugarka Zorana Stefanov. Učesnicima je bilo veoma teško da ostanu imuni na nju, s obzirim na to da je mlada Pinkova zvezda bila većini izuzetno draga.

Ona je na sve načine pokušala da natera zadrugare da odreaguju na njeno prisustvo, a nudila im je i ono što im trenutno najviše nedostaje, hranu, i to meso sa roštilja.

- Luna, uzmi da jedeš. Lunči, hajde otvori usta. Nahraniću ja tebe. Au, kakvi ste, nećete da jedete pileće meso i ćevape - rekla je Zorana pokušavajući da ubaci ćevap u usta Lune Đogani.

Zorana se posle toga obratila Miljani Kulić koju je nekoliko puta uhvatila za zadnjicu. Ipak, trudnica je ostala imuna na sve provokacije, a od bivše cimerke je pobegla čak i u bazen.

Kulićevoj je u pomoć priskočila Kristina Kija Kockar, koja je pokušala da trudnici skrene pažnju. Njih dve su razgovarale o Slobodanu Radanoviću dok ih je Zorana neprestano ometala svojom pričom o Andrijani Radonjić.

Ja kad nekog prihvatim za prijatelja, prihvatim ga za ceo život. A Đekson i Andrijana su na mene zaboravili posle dva dana. Zato sam morala da se vratim da vidim o čemu se ovde radi. Zašto je Andrijana glasala da se vrati Palke, a ne ja, je l' ona ima nešto protiv mene? Evo, udaviću se, a niko neće doći da me potapše po leđima. Ljudi, ugušiću se ovde, a niko me neće ni po leđima potapšati - vikala je Zorana.

Nijedan zadrugar nije reagovao ni na jednu pevačicinu provokaciju i apsolutno niko joj se nije obratio niti je pogledao.

Kako je sve izgledalo pogledajte u snimku koji sledi.

Bonus Video:

URNEBESNI SNIMAK ZAPALIO SRBIJU: Bio je najveseliji na svadbi, ali USLEDIO JE PAD DECENIJE!

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.