LUNA GLEDA I NE VERUJE: Sloba i Kija pravili ZAJEDNIČKE PLANOVE po izlasku iz Zadruge, blogerka se PRENERAZILA (VIDEO)
Foto: Printscreen Youtube

NISU MOGLI DA IH ODVOJE

LUNA GLEDA I NE VERUJE: Sloba i Kija pravili ZAJEDNIČKE PLANOVE po izlasku iz Zadruge, blogerka se PRENERAZILA (VIDEO)

Zadatak ukućana je da u potpunosti ignorišu ljude koji ulaze u Belu kuću, te je Aca pokušao da omete Kiju i Slobu u razgovoru

Objavljeno:

O pomirenju i dalje zakonitih supružnika, Kije Kockar i Slobe Radanovića, iz dana u dan se sve više priča, a oni su noćas ponovo pokazali bliskost. Sve ovo, iz prikrajka je posmatrala Luna Đogani, čiji odnos sa pevačem je i dalje neraščišćen.

Kija i Sloba sinoć su se osamili u kuhinji, gde su započeli razgovor, i to o onome što planiraju da urade nakon Zadruge.

- Treba da pojedemo onaj tost, pokvariće se - rekao je najpre Sloba svojoj supruzi.

Supružnici su uspešno izignorisali Acu Živanovića, koji ih je ometao
Supružnici su uspešno izignorisali Acu Živanovića, koji ih je ometao foto: Printscreen Youtube

- Kad izađemo napolje odmah ćemo napuniti frižider. Ima da kupim onaj ogroman frižider i napuniću ga skroz. Kupiću biftek, čokolade - nabrajala je Kija namirnice koje zna da njen suprug voli da jede.

Sloba se sve vreme smejao, ne prestajući da gleda u Kiju, a u jednom trenutku njima je prišao pevač Aca Živanović, koji je sinoć u sklopu specijalnog zadatka na kratko ušao u Zadrugu.

Zadatak ukućana je da u potpunosti ignorišu ljude koji ulaze u Belu kuću, te je Aca pokušao da omete Kiju i Slobu u razgovoru. Ubacivao im se u razgovor, grlio ih i vukao za ruke, međutim pevač i stjuardesa nisu se dali.

Luna je sve vreme posmatrala šta se dešava
Luna je sve vreme posmatrala šta se dešava foto: Printscreen Youtube

Njih dvoje su ga u potpunosti ignorisali i nastavili da vode razgovor, sve vreme razmenjujući emotivne poglede i osmehe.

Sve ovo, sa nekoliko metara udaljenosti, posmatrala je Luna Đogani, koja je sedela na fotelji sa Lepim Mićom.

Ona nije mogla da skine pogled sa svog bivšeg-sadašnjeg dečka i njegove supruge, a na licu se videlo da joj nije bilo nimalo pravo zbog ove situacije.

Kako je to izgledalo pogledajte u video-snimku.

Bonus video BILA JE JEDNA OD ZVANICA NA KRALJEVSKOM VENČANJU: Opra Vinfri se u poslednji čas odlučila na promenu haljine, a razlog je FENOMENALAN!

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.