TEODORIN BRAT SAVA UŠAO U BELU KUĆU! Goca i ona GRCALE U SUZAMA kad su ga ugledale, da li je ovo najdirljiviji momenat Zadruge! (VIDEO)
Foto: Printscreen

potresan susret

TEODORIN BRAT SAVA UŠAO U BELU KUĆU! Goca i ona GRCALE U SUZAMA kad su ga ugledale, da li je ovo najdirljiviji momenat Zadruge! (VIDEO)

On je ušao u Belu kuću, a kada je prošao kroz sobu ukućanke su se zaprepastile

Objavljeno:

Zadrugari su u toku dana dobili zadatak da ignorišu sve strance koji dođu u Zadrugu, a šta god oni radili oni će morati da se ponašaju kao da oni ne postoje.

Međutim, Veliki šef je osmislio jednu fantastičnu ideju koja je sigurno oduševila ceo region. S obzirom na to da Gordana Džehverović i Teodora Džehverović mssecima nisu videli nijednog člana svoje porodice, Sava Džehverović bio je sledeći kog su takođe morali da ignoršu.

On je ušao u Belu kuću, a kada je prošao kroz sobu ukućanke su se zaprepastile. Goca je pokušavala da se suzdrži i da ne odreaguje, ali je Teodorina želja da ga zagrli bila jača od zadataka. Ona je svom bratu skočila u zagrljaj, a niko od zadrugara im nije zamerio zbog ovoga.

Predivan trenutak
Predivan trenutak foto: Printscreen

- Ja sam tačno razmišljala o ovome, znala sam da će se to desiti! Joj Bože, kako sam srećna što sam ga videla, nisam mogla da izdržim ovo, izvinite! Sava je bio bled kao kreč! - pričala je kroz plač Teodora.

- Do groba ću biti zahvalna zbog ovoga, hvala produkciji što je omogućila Teodori da vidi svog brata posle 9 meseci! Izvinite što možda zadatak neće biti ispunjen, ona je stvarno šokirana zbog svega - rekla je kroz suze Gordana.

Teodora je dugo plakala zbog šoka koji je doživela kada je sasvim neočekivano ugledala svog brata, a Maca Diskrecija je ponovo iskoristila priliku da je isprovocira svojim komentarima, ali Luna Đogani joj je opet žestoko odbrusila.

- Ti nemaš kome da se obraduješ, ko bi tebi došao, majke ti? - rekla je Luna.

- Obradovaće mi se kad izađem napolje... - ovo je jedini odgovor koji je imala Maca.

Ovo je za sve ukućane bio jedan dirljiv momenat, a kako je izgledao njihov susret nakon devet meseci pogledajte u nastavku:

Bonus video

NJU PROSTO NIŠTA NE ZANIMA: Dok Duško trenira na plaži, evo šta radi Jelena Karleuša (VIDEO)

(Espreso.co.rs/ Pink)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.