STIDI SE SVOG PRVOG POSLA?! Luna se predstavlja kao blogerka, a ovaj posao više ne spominje!
Foto: Printscreen/youtube

čime se zaista ona bavi?

STIDI SE SVOG PRVOG POSLA?! Luna se predstavlja kao blogerka, a ovaj posao više ne spominje!

Ou!

Objavljeno: 18:19h

Kada je, pre osam i po meseci, postala deo rijalitija "Zadruga", Luna Đogani se, osim kao ćerka članova nekada popularne grupe "Funky G", predstavila i kao modna blogerka.

Međutim, pre nego što je moda postala njena okupacija, Luna je imala jedan posao koji danas uopšte ne spominje.

Njena majka Anabela Atijas je, u jednom intervjuu, koji je za "Alo" dala u avgustu 2016. godine, istakla kako njena ćerka studira hotelski i turistički menadžment, te je ostvarila svoju želju da se oproba u poslu menadžera.

A post shared by Luna Djo (@luna_djogani) on

- Ona studira mendžment pa će joj ovo doći kao neki vid prakse. Neko je prepoznao nešto u njoj i dao joj priliku. Držim joj fige, pa ćemo da vidimo kako će se snaći. Vidim da je veoma zainteresovana da nauči taj posao. Ima moju podršku, naravno. Za takve stvari uvek. Za pošten i marljiv rad uvek. Srećna sam što je devojka koja želi da zarađuje svoj novac na fin, kulturan i pošten način. Meni je to najveći uspeh i ponos - izjavila je ponosna mama pre dve godine za spomenuti list, a zatim dodala:

- Mislim da bez obzira na to čija si ćerka ili sin, ne možeš da uspeš ako nemaš ono nešto. To mi nije glupo da kažem, iako je moja ćerka. Ona definitivno ima ono nešto, jer ima 120 hiljada pratilaca na Instagramu, mnogo više od mene. Iz nekog razloga je ljudi vole, prate, komentarišu. Mislim da nije dobila posao jer je moja ćerka, već zato što je sama po sebi interesantna. Prepoznli su u njoj kao takvoj da može da bude ambasador tog splava.

Bonus video:

PROSLAVILA 26. ROĐENDAN: Pored RASKOŠNE torte, svi su gledali u OVO!

(Espreso.co.rs/Alo.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.