LUNA OTKRILA SVE O VEZI SA SLOBOM! Svi to rade, pa šta?! (VIDEO)
Foto: Printscreen Youtube

NJOJ JE TO SKROZ OK

LUNA OTKRILA SVE O VEZI SA SLOBOM! Svi to rade, pa šta?! (VIDEO)

Luna je istakla i da i dalje o Slobi ima lepo mišljenje, odnosno da je on kvalitetan i dobar čovek

Objavljeno:

Blogerka Luna Đogani je javno pričala o svojoj romansi u rijalitiju sa oženjenim Slobodanom Radanovićem, a potom se osvrnula i na njegovu ženu Kristinu Kockar.

Luna je prvo otkrila šta joj je Sloba pričao za svoj brak.

"Nikada mi ništa nije loše rekao za Kristinu. Pričao mi je njihove lepe trenutke, prve tri godine im je bilo prelepo. Poslednje dve godine, kada se ona preselila, nije bilo isto. Pričao mi je da su se odvojili te dve godine, da su se emocije izgubile, da je ljubav prerasla u nešto drugo, da to nije bila ljubav muškarca i žene", govorila je Luna.

Blogerka je u nastavku rekla da je digla ruke od ljubavne veze sa Radanovićem i da mu želi sreću bilo koju od njih dve da odabere. Luna je istakla i da i dalje o Slobi ima lepo mišljenje, odnosno da je on kvalitetan i dobar čovek.

"Devojke napolju hodaju sa oženjenim muškarcima, a ovde je to javno. Ja sam želela da ostanem sa tim oženjenim muškarcem ceo život i da on postane moj oženjeni muškarac", pričala je Đoganijeva.

BONUS VIDEO: ANASTASIJA JU JE ODALA: Ceca napravila drastičnu promenu, odsekla je kosu, a evo kako sada izgleda! (VIDEO)

(Espreso.co.rs/Kurir.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.