SLOBA BACAO STVARI I URLAO NA LUNU, ona se GUŠILA U SUZAMA: Vrati se svojoj ženi, stvoreni ste jedno za drugo! (VIDEO)
Foto: Printscreen/youtube

SVAĐE 24H

SLOBA BACAO STVARI I URLAO NA LUNU, ona se GUŠILA U SUZAMA: Vrati se svojoj ženi, stvoreni ste jedno za drugo! (VIDEO)

Luna je u jednom trenutku sebe nazvala "glupačom", dok je plakala

Objavljeno:

Nakon što su pogledati video-snimke i situacije u kojima su se našli kako oni, tako i njihovi cimeri, došlo je do velike svađe između Lune Đogani i Slobodana Radanovića. Kada je voditeljka Katarina Nikolić odjavila emisiju i napustila Belu kuću, Luna je otišla u garderober.

Za njom je odmah potrčao njen oženjeni dečko Slobodan Radanović, nakon čega je nastala svađa u toku koje je Sloba vikao na devojku sa kojom je prevario ženu i počeo da baca stvari.

- Sada možeš da se vratiš svojoj ženi! Sram te bilo! Uništio si me! Srce si mi slomio sa 22 godine i boli te k*rac! Kako ti barem malo nije žao što si mi ovo uradio? Kako te barem malo ne boli? Nemoj da si me pipnuo! Ti si se promenio od kada je ona tebi rekla da te voli! Rekao si mi malopre: "Samo još jednu rečenicu!" - govorila je Luna Slobi.

- Ja bio sa tobom ili ne, ja sa njom neću biti! - pričao je Sloba.

- Ej, vi ste stvoreni jednu za drugo! Veruj mi da jeste! Sve vreme dok ti blejiš sa njom, ti p*šaš po meni! Slobodno idi, komuniciraj, bleji, jedi, pipkaj se! Ja ne postojim više! Ponašaj se kao da ja nisam u Zadruzi! Ona je tebe pipkala. Sve je super! Izabrao si! - nastavila je Đoganijeva.

Sloba je zatim počeo da baca odeću i počeo da viče na Lunu. Pevač je Đoganijevoj ponovio i kako se druži sa ljudima koji joj govore pogrešne stvari i koji joj vređaju porodicu. Njih dvoje su se u jednom trenutku i kladili da Sloba i Kija neće biti zajedno.

Nakon svega, Sloba je otišao u pab, dok je Luna uzela svoje stvari, svoju sliku i slike sa roditeljma. Sve to premestila je u pab, gde je posle nekoliko minuta jecala u suzama. Luna je u jednom trenutku sebe nazvala "glupačom", dok je plakala.

Kako je sve izgledalo, pogledajte u video-prilozima koji se nalaze u nastavku ovog teksta.

BONUS VIDEO: BILO JE TEŠKO, ALI MISLIM DA JE OVAKO BOLJE ZA SVE: Darko Lazić otvorio dušu i priznao kako se oseća NAKON RAZVODA! (KURIR TV)

(Espreso.co.rs/Pink.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.