KAD JE VIDEO DA JE TANAK S GLASOVIMA, ODMAH JE PROMENIO PRIČU: Razotkrivena Slobina taktika, sve je ovo uradio zbog pobede?! (VIDEO)
Foto: Printscreen Youtube

TAKTIKA ILI NE?

KAD JE VIDEO DA JE TANAK S GLASOVIMA, ODMAH JE PROMENIO PRIČU: Razotkrivena Slobina taktika, sve je ovo uradio zbog pobede?! (VIDEO)

Protekla noć bila je jedna od najdramatičnijih u Zadruzi

Objavljeno:

Prethodne noći u Zadruzi se odigrala prava drama, u kojoj su glavni akteri bili članovi ljubavnog trougla. Naime, Kristina Kockar i Sloba Radanović su proslavili godišnjicu braka pre dva dana daleko od Bele kuće. Ovo je veoma zasmetalo njegovoj devojci, sa kojom je i prevario Kiju, Luni Đogani.

Zbog toga je Luna prethodne noći doživela nervni slom. Ona je lomila sve što je našla u pabu luksuznog imanja, a Sloba nikako nije mogao da je obuzda. Ovu situaciju zadrugari su komentarisali jutros, uz jutarnju kafu.

Zadrugari su danas komentarisali Slobine postupke
Zadrugari su danas komentarisali Slobine postupke foto: Printscreen Youtube

- Rekla sam joj da bude raspoložena. "Bilo pa prošlo, daleko mu lepa kuća", tako sam joj govorila, ona kaže: "U pravu si sve" - prepričavala je događaje koji su prethodili sukobu Miljana Kulić.

Trudnica je navela da je uporno pokušavala da smiri Lunu tokom žurke, ali da njeni napori nisu urodili plodom.

- Ispričala mi da joj se Sloba kleo u majku da neće da ići na godišnjicu. Kaže: "Posle mi dođe i kaže - Ja neću da pričam sa tobom" - potvrdio je Miljanine reči Bane Čolak.

Zadrugari misle da je sve Slobina taktika
Zadrugari misle da je sve Slobina taktika foto: Printscreen Youtube

Čolak je otvoreno stao na stranu modne blogerke i priznao da mu je bilo veoma žao kada je video u tako lošem psihičkom stanju. U ovu diskusiju ubacila se Maca Diskrecija, koja nije imala reči hvale za Radanovića.

- Hoće čovek da se igra rijalitija. Kada je video da je tanak sa glasovima odmah je promenio ploču - rekla je Maca.

Detaljnije o svemu pogledajte u snimku koji sledi.

Bonus video Ljiljana Stjepanović OBNOVILA godinu u gimnaziji

(Espreso.co.rs/ Pink.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.