ZADRUGA SE TRESLA OD NJENIH URLIKA: Luna doživela NERVNI SLOM, pa KLELA Slobu, nije mogla da dođe sebi (VIDEO)
Foto: Printscreen Youtube

UŽASNO SE OSEĆA

ZADRUGA SE TRESLA OD NJENIH URLIKA: Luna doživela NERVNI SLOM, pa KLELA Slobu, nije mogla da dođe sebi (VIDEO)

Ona je jecala iz sveg glasa i svakog trenutka prekorevala pevača kojeg krivi za svoje loše stanje

Objavljeno:

Luna Đogani i Sloba Radanović su tokom prethodne večeri ušli u raspravu zbog toga što blogerka ne može da se nosi sa tim što je pevač proslavio, godišnjicu braka sa svojom još uvek zakonitom suprugom, Kristinom Kockar, a vrhunac svega toga je bio i njihov zajednički intervju.

Ona se oseća povređenom i iskorišćenom zbog toga što se Sloba i dalje ne izjašnjava po pitanju toga kojoj od njih dve zaista želi da se vrati, već, kako smatra, zbog osećaja krivice sedi na dve stolice. Nakon duge svađe, blogerka je doživela nervni slom, pa jaukala iz sveg glasa.

Sinoć je doživela nervni slom i ukućani su je smirivali
Sinoć je doživela nervni slom i ukućani su je smirivali foto: Printscreen Youtube

- Pustite me odavde. Luda sam, uništio me je. Ološ, treba da ga bude sram! Pred Bogom da mu bude žao što me je uništio. Sve sam htela da mu pružim, dala sam mu se 100 posto. Zapamtiće dan kada me je upoznao. Ne mogu da budem više dostojanstvena, boli me. Uništio me je. Ubio me je. Zašto je mene izabrao od toliko devojaka? - vikala je Đoganijeva jecajući.

Nekolicina ukućana se okupila oko nje kako bi je smirila i pružila podršku, međutim, ni to im nije pošlo za rukom. Ona je jecala iz sveg glasa i svakog trenutka prekorevala pevača kojeg krivi za svoje loše stanje.

Njeni jecaji su odjekivali Belom kućom, a kako je sve izgledalo pogledajte u narednom video-snimku.

Bonus video NIJE BOGDANA! VELJKO RAŽNATOVIĆ NJOJ NE MOŽE DA KAŽE NE: Ko je ova mlada dama zbog koje bi Cecin sin I RUKU U VATRU STAVIO?

(Espreso.co.rs/ Pink.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.