NAJGORI DAN U ZADRUZI ZA LUNU: Nakon što su Kija i Sloba proveli noć u HOTELU, desilo se nešto što je DOTUKLO! (VIDEO)
Foto: Printscreen/Dailymotion

NIJE MOGLA DA VERUJE

NAJGORI DAN U ZADRUZI ZA LUNU: Nakon što su Kija i Sloba proveli noć u HOTELU, desilo se nešto što je DOTUKLO! (VIDEO)

Luna je je skrhana i sklupčana legla i zaspala u pabu nakon svega što joj se danas i juče desilo

Objavljeno:

Drama u ljubavnom trouglu rijalitija "Zadruga" između Kristine Kije Kockar, Slobe Radanovića i Lune Đogani, ne prestaje da se komplikuje.

Nakon što su juče još uvek zakoniti supružnici obeležili godišnjicu braka, ni danas nije mirno na imanju u Šimanovcima - stjuardesa i pevač su izašli zajedno u novinama.

Ovog popodneva stigla je pošta sa naslovnim stranicama jednog nedeljnika na kome su intervjui sa Slobom i Kijom. Pitanja su postavljali jedno drugom, a Kija je između ostalog rekla kako je Radanović još uvek voli i kako jedino ona zna šta on zaista želi.

Velika gužva napravila se u Beloj kući, a učesnici su za stolom iščitavali redove intervjua. Svi su pažljivo pratili šta piše u tekstu, a Luna je sve vreme gledala sa strane uz razočarani pogled. Nakon što je pročitala šta piše, uz ironičan osmeh je ustala od stola, napustila Belu kuću i otišla u pab. Tamo je skrhana i sklupčana legla i zaspala.

Pogledajte kako su izgledale te scene:

BONUS VIDEO: PRVO JE REKLA DA JOJ DANAS NIJE DAN, A ONDA... Marina Visković zapevala hit ove koleginice i oduvala kako peva UŽIVO!

(Espreso.co.rs/Srbijadanas.com)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.