KAKO ĆE JOŠ I OVO PODNETI? Nakon što joj se slošilo zbog KIJE I SLOBE, Luni saopšteno nešto što joj se NIKAKO NEĆE SVIDETI!
Foto: Printscreen Youtube

PROLAZI KROZ PAKAO

KAKO ĆE JOŠ I OVO PODNETI? Nakon što joj se slošilo zbog KIJE I SLOBE, Luni saopšteno nešto što joj se NIKAKO NEĆE SVIDETI!

Kako će se Đoganijeva izboriti sa svim nedaćama koje su je snašle, ostaje da vidimo

Objavljeno:

Luna Đogani od sinoć se ne oseća najbolje, jer je njen bivši/sadašnji dečko Sloba Radanović proveo noć u hotelu sa svojom zakonitom suprugom Kijom Kockar, kako bi proslavili prvu godišnjicu braka.

Njih dvoje su se danas oko 14 časova vratili u "Zadrugu", a Sloba je odmah po povratku u Belu kuću rekao Luni da je sinoć legao u krevet pored Kije, što je ona jako teško prihvatila pa je plakala kao kiša.

I kao da sve ovo nije bilo dovoljno, Luni je saopšteno da je pored Nadežde Biljić i Mikija Đuričića po ko zna koji put kažnjena nedeljnim honorarom zbog spavanja preko dana. Kako će se Đoganijeva izboriti sa svim nedaćama koje su je snašle, ostaje da vidimo.

BONUS VIDEO: ALBANCI KAŽU DA JE KARLEUŠA NAJVEĆA ZVEZDA: Sebe smatram kosmopolitom, ne delim ljude po veri i nacionalnosti

(Espreso.co.rs/Srbijadanas.com)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.