VIŠE NIŠTA NEĆE BITI ISTO: Dok je Sloba SA ŽENOM proslavljao godišnjicu U HOTELU, njegova DEVOJKA je U SUZAMA donela KONAČNU ODLUKU (VIDEO)
Foto: Printscreen Youtube

RAZOČARANA

VIŠE NIŠTA NEĆE BITI ISTO: Dok je Sloba SA ŽENOM proslavljao godišnjicu U HOTELU, njegova DEVOJKA je U SUZAMA donela KONAČNU ODLUKU (VIDEO)

Dok su njih dvoje sami u hotelu i uživali u razgovoru, Luna je bila potpuno slomljena

Objavljeno:

Sloba Radanović i Kija Kockar proslavili su godišnjicu braka iako više nisu u emotivnoj vezi, a ovaj potez šokirao je Lunu Đogani, te je rešila da raskine sa njim, ovaj put konačno.

Dok su njih dvoje sami u hotelu i uživali u razgovoru, Luna je bila potpuno slomljena.

- Ona je prelomila da više ne želi da ga vidi. Potpuno je razočarana što je on tako lako otišao sa njom, nakon svega što mu je ona uradila. Potpuno je slomljena. Uspeo sam da saznam da postoji neka stvar koju znaju samo Luna, Kija, Sloba i Filip Đukić i da joj zato nije jasno da je Slobodan otišao sa njom iako to zna, pokušaću da saznam preko Filipa o čemu se radi već večeras - rekao je Milan.

Sloba i Kija sinoć su proslavili godišnjicu braka
Sloba i Kija sinoć su proslavili godišnjicu braka foto: Printscreen Dailymotion

- On je svojim delima pokazao da ja nisam osoba koja treba da bude pored njega. On je sada tamo gde treba, sa svojom suprugom. Ja sam se sada jako razočarala u sve i ne postoji ništa što može ovo da poboljša i to će tako ostati - na ivici suza govorila je blogerka.

Šta je Luna rekla Drvetu mudrosti pogledajte u video-prilogu ispod teksta:

Bonus video JOŠ JEDNOM POKAZAO KOLIKI JE UMETNIK: Božo Vrećo se pojavio u novoj kreaciji, njegova haljina je oduševila fanove!

(Espreso.co.rs/ Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.