NOVI RAT NA POMOLU? Cakana ŽESTOKO OPLELA po Luni, ali i po Anabeli, ono što je rekla udarilo ih je nisko (VIDEO)
Foto: Printscreen Youtube

BEZ DLAKE NA JEZIKU

NOVI RAT NA POMOLU? Cakana ŽESTOKO OPLELA po Luni, ali i po Anabeli, ono što je rekla udarilo ih je nisko (VIDEO)

Dragica Radosavljević Cakana bila je gost u studiju Zadruge kao Viktorijina podrška, ali je brutalno oplela po Luni Đogani, kao i po koleginici Anabeli Atijas

Objavljeno:

Dragica Radosavljević Cakana bila je gost u rijalitiju kao Viktorijina podrška, ali je brutalno oplela po Luni Đogani, kao i po koleginici Anabeli.

- Sloba verovatno kida svoje roditelje, a sa druge strane kida se i Kijina majka, ali i Anabela, ukoliko nema neku taktiku i opciju da bodri svoju ćerku, ali to je za mene van pameti. Izvinjavam se, ona je moja koleginica na neki način, ali ja bih svoju ćerku za uši izvukla samo tako. Ne bi me zaustavilo 15.000 policajaca. Ozbiljno - rekla je Cakana, koja je potom komentarisala i Slobu, koji je za nju i najveća žrtva.

- Obe je trebalo da shvate, da jedna ode na svoju stranu kreveta, druga na drugu, i borba kreće, a on uživa u drugom krevetu jer nema ništa lepše kada te vole dve žene. Samo što je on neodlučan i cinculira. Koliko god je on meni simpatičan, to mi se ne dopada - rekla je Cakana, koja je čak prokomentarisala da ne može da sluša šta ima da kaže Luna o vezi sa Slobom, ali je kasnije i te kako prokomentarisala blogerku.

- Kako u životu, ja bih rodila?! Čekaj, devojko "ja bih da rodim", e baš bih volela da joj se to desi. Mlada je, tek treba da živi, da završava neke škole. Šta će da čeka dok se Sloba pevač vrati sa tezge. To je ludilo šta devojka priča. Ona je zaslepljena i takmiči se sa Kijom, sujetna je da se Sloba ne vrati Kiji. Mislim da Sloba želi obema da vidi leđa. Da on ovoliko ispašta zbog ovakvih situacija, to je neverovatno - rekla je Cakana.

Luna i Sloba
Luna i Sloba foto: Public

- Lepo joj je Kija odgovorila, kako da se bori za sopstvenog muža, da se bori sa devojkom koja je poželela da ima lutkicu. Ona je rasla pod staklenim zvonom. Kojim zvonom staklenim? U Mirijevu pod staklenim, dajte, molim vas, nemojte da ste smešni. To je jedna razmažena devojka koja ne zna šta će sa sobom - navela je pevačica.

BONUS VIDEO: ANASTASIJA JU JE ODALA: Ceca napravila drastičnu promenu, odsekla je kosu, a evo kako sada izgleda! (VIDEO)

(Espreso.co.rs/ Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.