PUBLIKA JE NJEGOVU ĆERKU IZVIŽDALA, A O POTEZU RADE MANOJLOVIĆ SVI PRIČAJU: Gagi Đogani poslao poruku pevačici i pogodio pravo u metu (FOTO)
Gagi podržava svoju ćerku Lunu, Foto: Printscreen Instagram

OGLASIO SE GAGI

PUBLIKA JE NJEGOVU ĆERKU IZVIŽDALA, A O POTEZU RADE MANOJLOVIĆ SVI PRIČAJU: Gagi Đogani poslao poruku pevačici i pogodio pravo u metu (FOTO)

Rada ranije nije bila na Luninoj strani, ali sada je pohvalila i podržala Lunu

Objavljeno:

O nastupima sa Zadrugovizije 3 dugo će se pričati, kao i o situaciji koja se dogodila Luni Đogani. Naime, kada se modna blogerka, koja je pred kamerama najgledanijeg rijaliti programa, Zadruga, započela vezu sa oženjenim pevačem, Slobom Radanovićem, pojavila na sceni, dobila je negativne ovacije publike.

Kako bi je ohrabrila, pevačica Rada Manojlović, koja je bila u žiriju te noći, podržala je Đoganijevu, a taj potez izazvao je burne reakcije na društvenim mrežama s obzirom na to da Manojlovićeva ranije nije bila na Luninoj strani.

Luna je teško podnela to što je publika negodovala na njen nastup
Luna je teško podnela to što je publika negodovala na njen nastup foto: Printscreen Youtube

Na potez poznate pevačice nije ostao nem Lunin otac, denser Gagi Đogani, koji se Radi odmah zahvalio na društvenim mrežama. Gagi je tom prilikom istakao koliko mu je drago što je pevačica bila uz njegovu naslednicu.

Gagi je pohvalio potez pevačice Rade Manojlović
Gagi je pohvalio potez pevačice Rade Manojlović foto: Printscreen/ Instagram/ gagidjogani

- Bravo za Radu Manojlović i ostatak žirija! Hvala ljudi! Rado, volimo te! Bila si realna! Svaka čast! - stoji u Gagijevoj objavi.

Rada je podržala Lunu
Rada je podržala Lunu foto: Printscreen Youtube

Na osnovu ovih novih dešavanja može se zaključiti da je Radmila Manojlović zakopala ratne sekire i rešila sve probleme u komunikaciji koje je imala sa porodicom Đogani, čija ćerka mesecima skreće pažnju zbog veze sa suprugom Kristine Kockar.

Bonus video KARLEUŠA ZASENILA ZVEZDE: Provokativna pevačica PLENILA POGLEDE, a ONDA je ustala i napravila LOM!

(Espreso.co.rs/ Pink.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.