RIJALITI VERIDBA! Kad budete videli PRSTEN kojim je Miki verio Nadeždu, NEĆE VAM BITI DOBRO! (FOTO)
Miki verio Nadeždu, Foto: Printscreen/Pink tv

vau!!!

RIJALITI VERIDBA! Kad budete videli PRSTEN kojim je Miki verio Nadeždu, NEĆE VAM BITI DOBRO! (FOTO)

Miki je u nekoliko navrata zatražio od svirača da mu ispune muzičke želje i zajedno sa svojom verenicom se veselio uz prigodan repertoar

Objavljeno:

Nadežda Biljić i Miki Đuričić su danas svoju ljubavnu romansu krunisali veridbom, a u Beloj kući je bilo organizovano i slavlje kako bi se ovaj čin proslavio kako dolikuje.

Miki je u nekoliko navrata zatražio od svirača da mu ispune muzičke želje i zajedno sa svojom verenicom se veselio uz prigodan repertoar.

Verenički prsten koji je Nadežda dobila
Verenički prsten koji je Nadežda dobilafoto: Printscreen/TV Pink

Nadežda je išla od cimera do cimera kako bi se pohvalila da je dobila prelep prsten kojim ju je Đuričić verio. Sva ponosna je pričala da se možda iz ovoga izrodi prava ljubav koja će trajati i van rijalitija.

U jednom trenutku je prišla i kod svog verenika pa mu pokazala ruku sa prstenom i prokomentarisala "Vidi, kako je lep", a on joj uzvratio potvrdnim odgovorom. Zagrlio je i nastavili su da uživaju.

Nadežda je bila vrlo zadovoljna što se verila sa svojom simpatijom i svoje uzbuđenje nije krila, a kako je sve izgledalo pogledajte u narednom video-snimku.

Bonus video: KATARINA GRUJIĆ POBEGLA IZ SRBIJE: Pevačica se snimala i isturila ogromne grudi, a evo gde je otputovala!

(Espreso.co.rs / Pink.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.