Pokušao da se UBIJE, brat ga pronašao onesvešenog u kupatilu: Isplivala mračna tajna učesnika ZADRUGE!
Foto: Printscreen Youtube

šokantno otkriće

Pokušao da se UBIJE, brat ga pronašao onesvešenog u kupatilu: Isplivala mračna tajna učesnika ZADRUGE!

Život mu je spasao brat Stefan koji ga je ubrzo pronašao u kupatilu

Objavljeno:

Učesnik rijalitija "Zadruga" Borivoje Marinković zvani Bora Santana, važi za osobu koja je veoma zaljubljive prirode. Jedna neuzvraćena ljubav umalo ga je koštala života jer je zbog devojke pokušao samoubistvo.

Kako dobro obavešten izvor otkriva, Santana je u alkoholisanom stanju progutao šaku lekova za smirenje, a život mu je spasao brat Stefan, koji ga je ubrzo pronašao u kupatilu.

- Naime, pre dve godine Bora je uplovio u emotivnu vezu sa devojkom u koju je bio zaljubljen do ušiju, ali ga je ona ostavila zbog toga što je bio nezreo i problematičan.

Bora Santana
Bora Santanafoto: Printscreen Youtube

- Bora je pre de godine bio ludo zaljubljen u devojku iz kraja u kom živi. Čim su počeli da da se zabavljaju, vezao se za nju, postala mu je centar sveta. Nije postojala stvar koju nije voleo kod nje, a devojka je zaista bila divna. Međutim, kao neko ko je u tom periodu još uvek bio jako nezreo, stalno je izlazio i pio, vraćao se kasno kući, što je prouzrokovalo razne neprijatne scene. Ona mu je pretila da će ga ostaviti ako se ne uozbilji, ali on je nastavljao po staroom.

Nakon šest meseci je rešila da na vreme okonča vezu s njim, spakovala je stvari koje je imala kod njega i prestala da mu se javja - tvrdi izvor i nastavlja:

- Bora je mislio da će se vremenom smiriti, da će prihvatiti da on vodi takav život sa svojim drugarima i nije ni pokušavao da je zamoli da se vrati.

Borivoje Marinković
Borivoje Marinkovićfoto: Printscreen Youtube

Međutim, ubrzo je saznao da je našla novog dečka i da je verena i to ga je dotuklo. Tada je shvatio šta je izgubio i da je ta priča gotova samo zbog toga što je bio nezreli klinac. Upao je u tešku depresiju, još više je počeo da pije.

Osim toga, pio je lekove za smirenje ujutru i uveče, patio je od insomnije. Kako u jednom trenutku više nije mogao da izdrži, po povratku iz grada u alkoholisanom stanju se nagutao lekova i kolabirao u kupatilu - priča izvor i otkriva da je puka sreća što je u tom trenutku u WC ušao njegov mlađi brat Stefan, koji ga je zatekao kako bez svesti leži na pločicama.

- Čim je Borin mlađi brat ušao zatekao ga bez svesti, video je koliko je sati, zgrabio telefon i pozvao Hitnu pomoć. Odmah su ga stavili na nosila i odvezli na ispitivanje želuca. Kasnije, kada je pušten iz bolnice, razgovarao je o svemu sa bratom i zaključao da je nezrelo postupio. Pitao se sve vreme zašto mu je sve to trebalo. Shvatio je da nema potrebe da tuguje za devojkom koja ga je ostavila, već da treba da joj poželi svu sreću- završava izvor.

Bonus video: HALID BEŠLIĆ SE OGLASIO PRED KONCERT U SAVA CENTRU: Imam tremu, ali pozitivnu! (KURIR TV)

(Espreso.co.rs / Alo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.