Haos u Zadruzi: Sloba konačno otkrio DA LI GA KIJA ZANIMA, pa se žestoko POSVAĐAO SA LUNOM! (VIDEO)
Luna i Sloba, Foto: Printscreen/Youtube/Zadruga Official

SVE JE TREŠTALO

Haos u Zadruzi: Sloba konačno otkrio DA LI GA KIJA ZANIMA, pa se žestoko POSVAĐAO SA LUNOM! (VIDEO)

Kija Kockar i Sloba Radanović su pri samom izlazu na scenu dobili gromoglasan aplauz od svojih obožavaoca i publike, a nisu sakrili i da im je neizmerno drago što ih na tako velikom spektaklu vide zajedno

Objavljeno:

Luna se osećala poniženo nakon natupa Slobe i Kije u "Zadrugoviziji" koja je bila organizovana u okviru rijalitija Zadruga, a onda joj je Sloba priznao da ga Kija uopšte ne zanima. "Niko ne zna ko je ona, ja znam!"

Kija Kockar i Sloba Radanović su pri samom izlazu na scenu dobili gromoglasan aplauz od svojih obožavaoca i publike, a nisu sakrili i da im je neizmerno drago što ih na tako velikom spektaklu vide zajedno. Luna je iz studija gledala njihov nastup, a nakon toga se uputila ka kući, a Sloba je odmah krenuo za njom. Ona je vidno bila besna i sasula mu sve u lice:

- Trebao si da budeš uz mene, nju si izabrao! Ponizio si me! Kakva god da sam, da sam najgora bila prema tebi, ovo nisam zaslužila! Ja sam se borila za ovo, mene nije bolelo uvo za sve ovo, a sada me i te kako boli! Mi više ne postojimo, dozvolila sam da posle osam meseci šapućem ispod pokrivača i da mi govori da me voli! Ja tebe razumem, šta da razumem? Slobodan se pravdao: - Misliš da se to nije čulo? I u bekstejdžu se čulo...izvini! Sloba je otišao u sto lepe pi*ke materine, ona me ne zanima, shvati to! Niko ne zna ko je ona, ja znam! Šta sam ti govorio sinoć?

Kako je izgledala čitava svađa, pogledajte u nastavku:

Bonus video: (VIDEO) NIGDE BEZ VELJKA: Evo gde je Seka Aleksić otputovala sa mužem, uživaju u ljubavi!

(Espreso.co.rs / Svet plus)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.