LUNA JE RAZMAŽENA, ONI NEMAJU PERSPEKTIVU: Slobini prijatelji tvrde da će se pevač vratiti KIJI!
Kija i Luna su protivnice, Foto: Printscreen: Youtube

ubeđeni su u to

LUNA JE RAZMAŽENA, ONI NEMAJU PERSPEKTIVU: Slobini prijatelji tvrde da će se pevač vratiti KIJI!

Oni ga poznaju najbolje

Objavljeno:

Najbolji prijatelji Kije Kockar i Slobodana Radanovića tvrde da će bračni par ostati zajedno van rijalitija.

Oni su za "Scenu" izjavili da su uvereni da Luna Đogani nije za njega, te da će njihove svađe iskoristiti Kija kako bi zavela još uvek zakonitog supruga.

- On nema perspektivu sa Lunom, da nisu u rijalitiju nikada takvu devojku ne bi ni pogledao na ulici. Videćete da od razvoda sa Kijom neće biti ništa, on će joj se vratiti - kaže pevačeva prijateljica.

- Mi smo od početka znali i odgovorno tvrdimo da će Sloba da se vrati Kiji kada izađe iz rijalitija. Luna je detinjasta i razmažena, neće on tolerisati njene bubice u stvarnom svetu. Tamo joj gleda kroz prste jer su zajedno u kući i jedno su blizu drugoga. Živi bili pa videli da će se moje slutnje obistiniti jer je Luna pored svega i ljubomorna, a to jednom pevaču ne treba. Sa druge strane, Kija dobro zna kako da zavede Slobu i iskoristiće sve što joj je na raspolaganju da to i učini. Ne kažem da sam srećan što će ponovo biti sa Kijom, ali oni ne mogu jedno bez drugoga bez obzira na sve - kaže Radanovićev prijatelj, a isto mišljenje ima i drugarica Kije Kockar.

Ni jedno od njih dvoje nisu želeli da im imena spominjemu u tekstu zbog delikatne situacije u kojoj se Kija našla zbog smrti oca.

- Zamerila bi mi što pričam o njenom emotivnom životu dok prolazi kroz porodičnu dramu, ali moram da kažem da ona zaista njega i dalje voli. Mislim da i on voli nju ali da nisu uspeli krizu koja im se dogodila u braku da prevaziđu na pravi način. Mislili su da se ljubav ugasila, a to nije tačno i vrlo brzo će shvatiti da je to samo bio nesporazum. Luna ima šanse samo dok su kamere uključene i dok je u zatvorenom prostoru, čim izađu, Sloba će se vratiti Kiji. Moja prijateljica jeste razočarana u njega što ju je javno prevario, ali mislim da ju je odavno prošao bes i da sada vrlo racionalno gleda na sve to. Čim je priznala da ga voli, poznajući je, ona će se boriti da ga i vrati. Šta god da priča Sloba, on je slab na nju i da je nestala ljubav davno bi se razveo - uverena je njena prijateljica, koja nam tvrdi:

- Nas dve se znamo od detinjstva i ne bih vam ovo pričala da nisam sigurna šta Kija oseća.

Otac Lune Đogani, Gagi, koji je posetio Slobine roditelje tvrdi da se svi nadaju svadbi Lune i Slobe.

- Ljubav naše dece zajedno podržavamo gde god da se desila, da l‘ u WC-u ili u parku, to nije važno. Bitno je da se dogodila. Draginja želi da joj Luna podari unuče. Kija igra prljavo i pokvaren je i loš čovek. Prestao je da je voli kad je zavoleo Lunu, a ni pre toga je nije voleo, ali je tek sa Lunom shvatio emocije na pravi način. Nema od tog pomirenja ništa - uveren je Đogani.

Nadica, majka Kije Kockar, kaže za „Scenu“ da će prihvatiti Slobu kao i prvog dana ukoliko to bude Kijin izbor:

- Kristina ima 30 godina i sama donosi odluke. Svaki njen izbor ću podržati ako nju čini srećnom. Mislim da Sloba i ona nisu jedno za drugo, iako o njemu nemam loše mišljenje. Samo mislim da je užasno lenj, dok je Kristina ambiciozna i vredna. To je bio njihov problem.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/Blic.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.