PRELOMILA! Kija ne želi da nastupa sa Slobom na ZADRUGOVIZIJI, a ovo je razlog! (VIDEO)
Kija i Sloba, Foto: Printscreen Youtube

u poslednjom trenutku

PRELOMILA! Kija ne želi da nastupa sa Slobom na ZADRUGOVIZIJI, a ovo je razlog! (VIDEO)

Iznenadila je mnoge onim što je rekla o njemu

Objavljeno: 20:52h

Kija je u toku današnjeg dana ponovo bila ogorčena na svog još uvek zakonitog supruga Slobodana Radanovića, pa je iznenadila mnoge onim što je rekla o njemu.

Malo nakon sahrane Miloša Kockara, Sloba i Kija su ponovo postali jako bliski, što se nije svidelo njegovoj devojci Luni. Sloba je zatim rekao kako mu treba nekoliko dana da razmisli kakav će odnos imati sa Đoganijevom, a zatim se izjasnio da će pevati zajedno sa svojom suprugom na "Zadrugoviziji 3", koja je večeras.

- Hoću da se razvedem i da imam svoj mir. Onda mi neće biti teško! Samo želim da se razvedem, ne želim da nas veže bilo šta. Neću ni da nastupam večeras, hoću samo da sedim ovde. Ne zanima me više ništa - pričala je Kija, dok su je ostali pažljivo posmatrali i pratili svaki njen korak.

Kristina je u nastavku razgovora izjavila i kako joj nije jasno šta radi njen suprug i zašto se tako ponaša prema njoj, na šta su joj Sanja i Ana rekle da ako ona ne zna takvo Radanovićevo ponašanje, onda ne zna niko.

- Da sam znala da će ovo da mi se dešava u životu, ne bih nikome verovala - govorila je Kristina, a da li ćemo je ipak videti na sceni u takmičenju saznaćemo u toku noći.

Kako je Kija besnela zbog Slobe pogledajte u videu.

Bonus video:

VRATILA SE ZVER: Selma se skinula, a nećete odvojiti pogled od njenih bujnih grudi!

(Espreso.co.rs/Blic.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.