ROĐENA MAJKA JU JE IZBLAMIRALA KAO NIKAD U ŽIVOTU: Goca se poverila Milanu kako je Teodora kao devojčica zamalo IZGUBILA NEVINOST (VIDEO)
Goca se poverila Milanu Miloševiću, Foto: Printscreen/ Twitter/ Mutav Plovak

OVO JE BOLNO

ROĐENA MAJKA JU JE IZBLAMIRALA KAO NIKAD U ŽIVOTU: Goca se poverila Milanu kako je Teodora kao devojčica zamalo IZGUBILA NEVINOST (VIDEO)

Goca je sa Milanom pored bazena pričala o tome kako je Teodora "pala na vaginu"

Objavljeno:

Otkako je ušla u najgledaniji rijaliti program svih vremena na ovim prostorima, Zadrugu, Gordana Džehverović, majka Teodore Džehverović, ne prestaje da intrigira javnost.

Prvo je spavala u krevetu pored svoje ćerke i njenog dečka, pa se svađala sa svojim trenutnim zetom i ćerkom, da bi se sada poverila novinaru Milanu Miloševiću o nezgodi koju je Teodora imala kao mala.

Goca je sa Milanom pored bazena pričala o tome kako je Teodora "pala na vaginu".

Teodora je kao mala imala nezgodu kada je u toku igranja pala na vaginu
Teodora je kao mala imala nezgodu kada je u toku igranja pala na vaginu foto: Printscreen/Youtube

- Sava me probudi, kaže "Ajde, ustaj". Kažem "Šta je bilo?" Teodora pala na vaginu - započela je Goca priču o ovom nemilom događaju.

- Kažem "Kako pala, bre, na vaginu?"... Skini gaće... Jao... Kad ono usne plave, podbule, sve nabubrilo. Kažem Savi "Pali kola, idemo kod ginekologa"... "Pa šta si radila", kažem ja. Kaže igrala je i pala na stolicu. Pa kako da padneš na stolicu?!

Milan nije mogao da veruje šta sluša
Milan nije mogao da veruje šta sluša foto: Printscreen/ Twitter/ Mutav Plovak

- Došli mi na odeljenje gore, otišli, pita ginekolog šta se desilo, ja kažem šta se desilo. Kaže izađite Vi napolje, ja izađem... Sama ona unutra. Kad je video čovek, on se frapirao. Ona bila na stolici, igrali se, šta je radila, stolica se okrenula, na onaj ćošak od stolice, na to se udarila. To je zabolelo, to je vrištala, to je bolelo kad se udarila... Kaže Sava garant nevinost otišla. Bože sačuvaj, šta me neće snaći s njom... I piše "himen inkotentan".

- Šta to znači? - upitao je Milan.

- Nije povređen - odgovorila je Goca.

Ceo razgovor Goce i Milana pogledajte u video-prilogu ispod teksta:

Bonus video MILICA TODOROVIĆ NEPREPOZNATLJIVA: Mnogo sam umorna...

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.