ONI SU SE VEĆ POMIRILI: Kijina majka otkrila DETALJE odnosa svoje ćerke i Slobe Radanovića!
Sloba i Kija su nakon sahrane njenog oca bliskiji nego što su bili, Foto: Printscreen Instagram

NADICA UZ ĆERKU

ONI SU SE VEĆ POMIRILI: Kijina majka otkrila DETALJE odnosa svoje ćerke i Slobe Radanovića!

Sloba je blizak i sa Kijom, sa kojom priprema nastup za Zadrugoviziju, koja će biti održana večeras i njih dvoje se odlično slažu

Objavljeno:

Nakon sahrane Kijinog oca, pevač Sloba Radanović i stjuardesa Kija Kockar ponovo su se zbližili, počeli su da komuniciraju, a Luna je zbog novonastale situacije i sve češćeg pritiska raskinula romansu s Radanovićem.

Ovo baca novo svetlo na rijaliti trougao, a majka Kije Kockar, Nadica Zeljković, priznaje da je i sama zbunjena nastalom situacijom.

Kijina mama, Nadica, misli da su se Kija i Sloba već pomirili
Kijina mama, Nadica, misli da su se Kija i Sloba već pomirili foto: Filip Plavčić

- Ja sam zbunjena, isto kao i drugi. Mislim da su se oni već pomirili, smeškaju se, gledaju se. Oni to pitanje sami moraju da reše. Imam osećaj kao da žele ponovo da se zbliže, pa da to i reše. Mislim da će se boriti za ljubav. Vidite i sami. Ipak, ja mislim da ona nema šta da se bori, jer je on njen muž. Čim je njen muž, to je njena ljubav. Ona je priznala, na njemu je da odluči. Znam da Kristina nije tip koji će ga pustiti niz vodu. Moraju da reše van tih okolnosti i izvan zatvorenog prostora. Neka srce odluči i ja glasam za ljubav. Rekla sam joj samo neka ide srcem. Ja bih volela da ona bude srećna. On je izdao nju posle pet godina, a sada je izdao i Lunu. Neka sama odluči da li će biti srećna pored takvog čoveka.

Luna je raskinula sa Slobom zbog pritiska koji je imala zbog njegovog odnosa s Kijom
Luna je raskinula sa Slobom zbog pritiska koji je imala zbog njegovog odnosa s Kijom foto: Printscreen Youtube

Nadica priznaje da je oduvek bila ponosna na ćerku:

- Bila sam ponosna na nju što se i zaljubila u njega, on je dete iz komšiluka, nije došao avionima, kamionima. Ona je hrabra, drčna, moj je produkt, ništa ne može da je prodrma. Ne može kruška da rodi jabuku.

Sloba sedi na dve stolice

Kija i Sloba su ponovo u mirnoj fazi svog odnosa
Kija i Sloba su ponovo u mirnoj fazi svog odnosa foto: Printscreen Youtube

Luna i Sloba se još nisu zvanično pomirli, ali su nakon svađe i raskida spustili loptu i počeli su da komuniciraju i da se smeškaju jedno drugom i drugi ukućani misle da je to sve njihov dogovor i taktika za poslednje dane u rijalitiju. S druge strane, Sloba je blizak i sa Kijom, sa kojom priprema nastup za Zadrugoviziju, koja će biti održana večeras i njih dvoje se odlično slažu. Podsećamo, Sloba je sam u zadatku izabrao da mu partnerka bude zakonita žena Kija Kockar.

Bonus video ĐULE VAN GOG ČESTITA 15. ROĐENDAN KURIRU: Dođe nama i taj dan, Kurir slavi rođendan!

(Espreso.co.rs/ Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.